Garanti ve Yapı Kredi Bankaları, borç kapatma kredisi almak isteyen vatandaşlara 100.000 TL'ye kadar kredi ödemesi veriyor. Bankaların resmi internet siteleri üzerinden yayınlanan duyuruda, banka müşterisi olan kişilerin istediği zaman ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabileceği ve onaylanan krediyi 24 ay vadeli olarak kullanabileceği belirtildi.

Banka şubelerine giderek veya internet bankacılığı uygulamaları üzerinden kolay bir şekilde başvuru yapılabilen kampanya, güncel olan ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borçlarını kapatmak isteyen tüm vatandaşlar için geçerli. Başvuru şartlarına uygun olan kişilere aynı gün içinde kredi ödemesi yapılıyor.

Garanti ve Yapı Kredi Bankaları, kendi müşterilerine özel daha düşük faiz oranlarından kredi vererek, daha hızlı bir şekilde sonuç vermekte ve şube yetkisinde kredi kullandırmaktadır. Resmi internet sitelerine girerek kampanya hakkında bilgi alınabilir ve kredi onayı alınacak miktar ve faiz oranları hesaplanabilir.

Asgari Ücrette Yeni Dönem Asgari Ücrette Yeni Dönem

100.000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi başvurusu yapmak isteyen vatandaşların nakit ihtiyacı olması durumunda, işlemlerini Garanti ve Yapı Kredi Bankaları üzerinden yapmaları mümkün. Başvuru şartlarına uygun olan kişilere 100.000 TL'ye kadar kredi ödemesi veriliyor ve işlemler şubeye gitmeden kolay bir şekilde gerçekleştirilebiliyor.

Başvurularını gerçekleştiren kişilerin güncel olan kredi ve kredi kartı borçlarını kapatmaları için bankalar üzerinden kredi alabilecekleri belirtiliyor. Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşların banka şartlarına uygun olmaları durumunda, ihtiyaç kredisi ödemeleri hızlı bir şekilde verilmekte ve acil ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olunuyor.

Editör: Vural Pars