TC kimlik numaranıza 6000 TL yattı! TC kimlik numaranıza 6000 TL yattı!

Garanti Bankası resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda başvuru yaparak nakit almak isteyenlere 5 dakika içinde sonuç verilecek ve bu sonuca göre krediler kullandırılacaktır. Kredi notuna göre işlem yapacak olan kişilere banka 5 dakika içinde sonuç vermektedir. Kredi almak isteyenlere banka şubelerine gitmeden de kredi imkanı sağlanırken, şartlar dahilinde kredi almak için başvuru yapacak olan kişilere mobil uygulamalar üzerinden düşük faizli kredi desteği verilecektir. 

Bankaların kredi notuna göre faiz oranları ile kredi almak isteyenlerin başvuruları aynı gün içinde hesaplarına yatırılacaktır. Banka kredi notuna göre işlem yapmak isteyenlere hızlı ve anında işlem yapacağını söyleyen Garanti BBVA Bankası yaptıkları bu kampanyalarda şartlara uygun olan kişilere 3 ay ertelemeli olarak kredi vermektedir. Garanti BBVA bankası hesabınızın olması durumunda da şubelere gitmeden 10.000 TL ödeme alabileceksiniz. 

10.000 TL ödeme başvurusu

Garanti Bankası üzerinden 10.000 TL ödeme alacak kişilere banka 5 dakika içinde sonuç veriyor. Nakit kredi alacak kişiler uygun faizlerle kredilerini hemen hesaplarına yatırıyor. Nakit kredi almak için başvuru yapacak olan kişilerin şartlara uygun olması ile birlikte aynı gün içinde hesaplarına ödemeler bankanın mobil uygulaması üzerinden yapılıyor. Nakit kredi almak istiyorsanız ve başvurunuzu yapmak istiyorsanız hemen şartlara uygun olarak bu bankadan kredi kullanabilirsiniz. 10.000 TL'ye kadar 36 ay vadeye kredi almak için banka kredi şartlarına uygun olmanız istenmektedir. 

Emekliye Ödeme 

Emekli maaşını Garanti Bankası üzerinden alan kişilerde bu kampanyadan yararlanacaklardır. Emekli maaşınızı Garanti Bankası üzerinden almanız durumunda başvurunuzu yaparak hemen aynı gün içinde kredi ödemenizi alacaksınız. Garanti Bankası üzerinden 3 ay ertelemeli olarak emekli kredisi almak için başvuru yapacak olan kişiler mobil uygulama ve banka şubelerinden destek için kredi başvurusunda bulunabileceklerdir.

Editör: Vural Pars