Garanti BBVA, müşterilerine özel bir kampanya ile 10 bin TL'ye kadar taksitli nakit avans imkanı sunuyor. Bu kampanyadan yararlanmak için şubeye gitmeye gerek kalmadan, Garanti BBVA müşterisi olmanız yeterli olacak. İşte taksitli nakit avans kampanyasının detayları:

Garanti BBVA'nın internet sitesi üzerinden duyurulan kampanyaya göre, Garanti BBVA Mobil uygulaması üzerinden banka müşterisi olan ve kredi kartı başvurusu onaylanan kişiler, 10 bin TL'ye kadar faizsiz ve masrafsız taksitli nakit avanstan 6 ay taksitle faydalanabilecekler. Kampanya, 1-30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olacak.

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Garanti BBVA Mobil uygulamasından müşteri olma sürecini tamamlamaları gerekmektedir. Uzaktan müşteri olma sürecini tamamlayamayan veya müşteri olma sürecinin şubede devam etmesi gereken kişiler kampanyadan yararlanamayacaktır.

Taksitli nakit avans kampanyasından faydalanmak için Garanti BBVA Mobil uygulaması, İnternet ve BonusFlaş üzerinden bireysel kredi kartı başvurusu yapmanız gerekmektedir. Başvurunuzun onaylanması ve kredi kartınızın açılması durumunda kampanyadan faydalanabilirsiniz.

Kampanya sadece Garanti BBVA İnternet, Garanti BBVA Mobil ve BonusFlaş aracılığıyla tamamlanan kredi kartı başvuruları için geçerlidir. Kredi kartı başvurusunun onaylanmasından 1 gün sonra kampanyadan yararlanabilirsiniz.

Kampanya kapsamında 10 bin TL'ye kadar olan taksitli nakit avansı 6 taksit ile kullanabilirsiniz. Ancak 10 bin TL üzerindeki tutarlarda veya 6 taksitten farklı vadelerde yapılan avans çekimlerinde, çekilen tutarın tamamına güncel nakit avans faizinin uygulanacağı belirtilmektedir.

Ziraat Bankası'ndan Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Cazip Fırsat: İcradan Satılık Evler Ziraat Bankası'ndan Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Cazip Fırsat: İcradan Satılık Evler

Garanti BBVA'nın bu kampanyası, müşterilere kolaylık sağlayan bir seçenek olarak dikkat çekmektedir. Faizsiz ve masrafsız taksitli nakit avans imkanı, nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen müşterilere finansal destek sunmaktadır. Kampanya ile ilgili daha fazla bilgi için Garanti BBVA'nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: Vural Pars