YouTube, Duraklatma Reklamları ile İzleme Deneyimini Yeniliyor! YouTube, Duraklatma Reklamları ile İzleme Deneyimini Yeniliyor!

Önümüzdeki yıl tanıtılması beklenen Galaxy S25 serisi hakkında yeni sızıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Özellikle standart Galaxy S25’in boyutlarının küçüldüğüne dair görseller internette dolaşırken, Çin’in 3C düzenleyici dosyası da cihazlarla ilgili bazı önemli detayları gün yüzüne çıkardı.

3C belgesine göre, Galaxy S25 (SM-S9310) modeli sadece 25W şarj hızı sunacakken, Galaxy S25+ (SM-S9360) 45W ile sınırlı kalacak. Ancak her iki model de şarj adaptörü olmadan satılacak. Bu durum, Galaxy S serisinin temel modelinin 2020’den bu yana aynı şarj hızında kalmış olması nedeniyle hayal kırıklığı yaratıyor.

Ayrıca, Galaxy S25’in 4.000mAh bataryayı koruması ve S24 ile benzer kamera düzenine sahip olması bekleniyor. Ancak Galaxy S25 Ultra’da önemli güncellemelerin olması muhtemel. Sonuç olarak, kullanıcılar bu yeni modellerde büyük değişiklikler beklerken, bazı hayal kırıklıkları da yaşanabilir.

Editör: Vural Pars