Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Galatasaray, Ülker Stadyumu’nda Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup etti. Bu sonuçla sarı-kırmızılılar, ligdeki 6. maçında da galip gelerek yenilmezliğini sürdürdü. Cimbom, sezon boyunca Hatayspor, Konyaspor, Adana Demirspor, Çaykur Rizespor ve Gaziantep FK'yı da yendi.

Mourinho’dan Şok Ayrılış: Derbi Sonrası Basın Toplantısına Katılmadı! Mourinho’dan Şok Ayrılış: Derbi Sonrası Basın Toplantısına Katılmadı!

Galatasaray, Kadıköy’deki son 8 derbide 4. galibiyetini elde etti. Bu maçta Fenerbahçe’nin 32 maçlık yenilmezlik serisi sona ererken, sarı-lacivertlilerin sezonun ilk yenilgisini de ezeli rakibine karşı almış oldu. Fenerbahçe’nin tek golü ise 63. dakikada Edin Dzeko’nun penaltısıyla geldi.

Teknik Direktör Okan Buruk, bu derbide Galatasaray’ı 6. kez çalıştırırken, Fenerbahçe’ye karşı 4. galibiyetini aldı. Sarı-lacivertliler, iç sahada 15 maçlık galibiyet serisinin ardından mağlup oldu. Bu sonuçla Galatasaray, liderlik koltuğundaki yerini güçlendirirken, Fenerbahçe ile puan farkı 5’e yükseldi.

Editör: Vural Pars