Ünlü kripto para analisti Michaël van de Poppe, Eylül ayı için Bitcoin ve altcoinler hakkında dikkat çekici öngörülerde bulundu. Van de Poppe, Bitcoin’in kısa vadeli bir likidite taraması ve küçük bir konsolidasyon dönemi geçireceğini belirterek, Eylül’ü kripto piyasaları için “zayıf” bir dönem olarak değerlendirdi. Ancak, Eylül sonu veya Ekim başında Bitcoin’in 62.000 doların üzerinde bir kırılma yaşayacağını ve bu durumun yükselişin habercisi olabileceğini öngördü.

Ziraat Bankası'ndan Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Cazip Fırsat: İcradan Satılık Evler Ziraat Bankası'ndan Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Cazip Fırsat: İcradan Satılık Evler

Van de Poppe, altcoinler için de önemli bir uyarıda bulunarak, dip sürecinin sona ermiş olabileceğini ve kripto piyasasının değerinin dibe vurduğunu ima etti. Ayrıca, küresel likidite genişlemesinin Bitcoin’in bir sonraki direnç seviyesine ulaşma olasılığını artırdığını ifade etti. Piyasanın 56.000 ila 57.000 dolar aralığında kalması durumunda, Ekim ayında tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) doğru yeni bir hamlenin gerçekleşebileceğini belirtti.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Editör: Vural Pars