Emekli maaş hesabınız üzerinden ek ödemeler almak ve nakit kredi kullanmak istiyorsanız, kamu bankaları üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Başvurularınızı gerçekleştirebileceğiniz bankalar arasında Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank bulunuyor. Bu bankaların emekli maaş hesapları üzerinden ek ödeme alacak olan kişiler, artık kredi kullanımı da yapabilecekler. Eğer daha önce kredi kullanmışsanız, tekrar 50.000 TL'ye kadar nakit kredi kullanma imkanınız bulunuyor.

Başvurularınızı gerçekleştirdiğiniz takdirde, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden alacağınız bu kredilerde 50.000 TL ödeme verilmesi durumunda 36 ay vadeli ödeme planı oluşturmanıza olanak sağlanacaktır. İlk taksit ödemesinde 90 gün erteleme imkanı da sunuluyor.

Emekli maaş hesapları üzerinden Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank aracılığı ile nakit kullanmak isteyen kişiler, internet bankacılığı kredisi başvurusunda bulunabilecekler. Bunun için emekli maaş hesabınız üzerinden alacağınız internet bankacılığı şifresi veya mobil uygulamaları kullanabilirsiniz.

Başvurularınızı banka şubelerine giderek de gerçekleştirebilirsiniz. Bu durumda yanınızda kimliğiniz bulunması gerekmektedir. Ancak bu kampanyalara katılabilmek için maaşınızın bu bankalar üzerinden alınmış olması gerekiyor. Bu şekilde kredi ödemeleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilecektir.

Emekli maaş hesabınız üzerinden işlemlerini gerçekleştirecek olan kişiler, diğer bankalardaki kredi kartı, kredi veya kredili mevduat hesabı borçlarını da kapatmak istiyorlarsa, bankaların borç kapatma kredisi kampanyasına da katılabilirler. Böylece diğer bankalardaki borçlarınızı ödeyebilir ve sadece bir banka ile ilgili ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Hangi Sektörler Daha Sağlam? Hangi Sektörler Daha Sağlam?

Sonuç olarak, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından sunulan bu kampanyalar, emekli maaş hesabınız üzerinden ek ödeme almak isteyenler için oldukça avantajlı fırsatlar sunmaktadır. Hem nakit kredi kullanımı hem de diğer bankalardaki borçların kapatılması için bu kampanyalardan yararlanabilirsiniz.

Editör: Vural Pars