Denizbank, hesabı olan müşterilerine müjdeli bir haber verdi. Denizbank üzerinden başvuru yaparak nakit kredi kullanmak isteyen tüm vatandaşlar, belirli şartları yerine getirmeleri durumunda 50.000 TL'ye kadar kredi ödemesinden faydalanabilecek. Emekli, sigortalı çalışan ve devlet memuru olan kişiler bu kampanyadan yararlanabilecekler.

Kira Gelirleri Mercek Altında: Hazine’den Yeni Denetim Süreci Kira Gelirleri Mercek Altında: Hazine’den Yeni Denetim Süreci

Denizbank'ın başlattığı Bireysel İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılarak başvurunuzu gerçekleştirdiğinizde, 90 gün ertelemeli olarak kredinizi hemen alabileceksiniz. Başvuru süreci oldukça basit ve hızlı bir şekilde cep telefonunuz üzerinden gerçekleştirilebilir.

Nakit ihtiyacı olan kişiler, kredi başvurusunda bulunmak için cep telefonlarından kredim TC kimlik, aylık gelir ve doğum tarihi bilgilerini içeren bir mesajı "32 80" numarasına göndererek başvurularını yapabilirler. Bu sayede kredi başvurularının onay alıp almadığını ve onaylanan miktarı öğrenebilirler.

Denizbank, başlatmış olduğu kredi kampanyalarına mobil uygulaması ve internet sitesi üzerinden de başvuruları kabul ediyor. Bu sayede destek kredilerinden faydalanabilir ve 50.000 TL'ye kadar kredi kullanmak isteyenler için en fazla 36 ay vadeli ödeme planı yapabilirsiniz.

Emekli olan vatandaşlar da emekli maaşlarını Denizbank'a taşıdıkları takdirde bu kampanyalardan faydalanabilecekler. Denizbank, kredi puanına göre faiz oranlarını belirleyerek ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor ve ödemelerde 90 günlük erteleme imkanı sağlıyor.

Ancak, kampanyalara katılmak için güncel kredi ve kredi kartı borçlarınızın yanı sıra icralık veya avukatlık bir borcunuzun bulunmaması gerekmektedir.

Denizbank'ın sunmuş olduğu bu kredi kampanyasıyla ilgili detayları aktardık. Başvurularınızı yaparak nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ve uygun ödeme koşullarıyla kredi kullanabilirsiniz.

Editör: Vural Pars