Denizbank, yeni müşterileri için yüzde sıfır faizli kredi kampanyası başlattı. Banka, 5 Nisan ile 5 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak kampanyası ile ihtiyaç sahiplerine finansal çözümler sunmayı hedefliyor. Başvurular mobil uygulamalar üzerinden veya SMS yoluyla yapılabiliyor. Kampanya kapsamında, Denizbank şubesine gitmeye bile gerek kalmadan 10.000 TL'ye kadar faizsiz anında krediden yararlanılabiliyor. Yeni müşteriler, 6 ay vade seçeneği ile başvuru yaptıklarında bir ay boyunca faizsiz kredi kullanabiliyorlar.

Farklı Seçenekler de Mevcut

Denizbank'ın kampanyası, yeni müşterilerine ek olarak birçok ödeme seçeneği ve indirimi de sunuyor. Bu indirimli fatura ödemeleri gibi farklı seçenekler, bankanın resmi web sitesi veya şubelerinden ayrıntılı bilgi edinilebiliyor.

Kimlik Numarası Bu Rakamlarla Bitenlere 10.000 TL Ödeme Yapılacak

Kampanya kapsamında, kimlik numarasının son rakamı 0 olan müşteriler 5 Nisan'da, 1 olan müşteriler ise 6 Nisan'da başvuru yapabilecekler. 2 olan müşteriler 7 Nisan, 3 olan müşteriler 8 Nisan, 4 olan müşteriler 9 Nisan, 5 olan müşteriler 12 Nisan, 6 olan müşteriler 13 Nisan, 7 olan müşteriler 14 Nisan, 8 olan müşteriler 15 Nisan ve 9 olan müşteriler 16 Nisan tarihlerinde başvurularını gerçekleştirebilecekler. Bu rakamlarla biten kimlik numaralarına sahip olan müşteriler, kampanya kapsamında 10.000 TL ödeme yapılacak.

Hileli Yatırım Planına Ağır Ceza: 36 Milyon Dolar Tazminat! Hileli Yatırım Planına Ağır Ceza: 36 Milyon Dolar Tazminat!

Denizbank'ın yeni müşterilerine sunduğu bu kampanya, ihtiyaç sahiplerinin finansal çözümlerine katkı sağlayarak, kredi kullanımını kolaylaştırmayı hedefliyor. Ayrıntılı bilgi ve başvuru için bankanın mobil uygulamaları veya şubeleri ziyaret edilebilir.

Editör: Vural Pars