Memur Maaşlarına Ek İkramiye! 2 milyon memura müjde Memur Maaşlarına Ek İkramiye! 2 milyon memura müjde

Dr. Cevdet Yılmaz, dün Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamalar sonrasında cumhurbaşkanı yardımcısı olarak atandı ve günün en çok konuşulan isimleri arasında yer buldu. Bugüne kadar Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan Ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti MKYK üyesi gibi çeşitli görevlerde bulunan Cevdet Yılmaz özellikle internette hakkında en çok arama yapılan isimlerden biri olarak dikkat çekti. Bingöl doğumlu olan Cevdet Yılmaz'ın 1967 doğumlu olduğu açıklandı ve yeni cumhurbaşkanı yardımcısı merak konusu oldu.

Türkiye Cumhuriyeti'nin yeni yeni cumhurbaşkanı yardımcısı olarak adından söz ettiren Cevdet Yılmaz hakkında araştırmalar yoğunlaşırken Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen üniversitelerinde eğitim gören siyasetçi dikkat çekti. Erdoğan tarafından dün akşam yapılan açıklamalar sonrasında yeni kabinede cumhurbaşkanı yardımcısı olarak görevlendirilen Cevdet Yılmaz hakkında detaylı bilgileri ve hayat hikayesi hakkında merak edilenleri sizler için haberimizin devamında yazdık. İşte Erdoğan'ın açıklamış olduğu isimler sonrasında yeni cumhurbaşkanı yardımcısı olarak atanan Cevdet Yılmaz ve konu hakkında yapılan araştırmalar...

ODTÜ mezunu olan Cevdet Yılmaz Kamu Yönetimi bölümünde eğitim görmüş ve bölümünü birincilikle bitirerek büyük bir başarıya imza atmıştır. Daha sonra ABD Denver Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz doktorasını ise Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde gerçekleştirmiştir. Başarılı eğitim hayatı ile dikkat çeken ve eğitim gördüğü okullar ile adından söz ettiren önce Cevdet Yılmaz yeni cumhurbaşkanı yardımcısı olması ile ilgileri üzerinde topladı.

Evli ve iki çocuk babası olan Cevdet Yılmaz'ın çok iyi düzeyde İngilizce bildiği açıklandı ve bugüne kadar üstlendiği görevler ilgiyle takip edildi. AB ile İlişkiler Genel Müdürlüğü ve Başbakanlık DPT Müsteşarlığı gibi görevler yürüten Cevdet Yılmaz hakkında yapılan araştırmalar devam ediyor.

Editör: Ecehan Acar