Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim öncesi emeklilere yönelik müjdeler vermeye devam ediyor. Son açıklamasında en düşük emekli maaşının ikinci kez yükseltileceğini belirterek seçim heyecanını artırdı. Seçimlerin ardından ise emeklilere bayram müjdesi geldi: 25 bin TL toplu ödeme yapılacak. Bu ödeme, EYT emeklileri, Bağ-Kur ve SSK emeklileri için geçerli olacak. İşte ayrıntılar:

EYT yasası ile birlikte birçok çalışan emekli olmuş ve Nisan ayında ilk ödemelerini almıştı. Ancak emekli olma başvurusu süren kişilere yönelik sevindirici bir haber geldi. Emeklilerin hesaplarına avans olarak tam 25 bin TL ödeme yapılacak. Bu ödeme için banka hesaplarınızı kontrol etmeniz önemli.

EYT emeklilik bekleyenler için sevindirici haberler günler içinde gelmeye devam ediyor. Nisan ayında maaş alamayanlara bayram ikramiyesi ile birlikte 25 bin TL toplu ödeme yapılacak.

Mart ayında emeklilik işlemlerini tamamlayan EYT emeklileri, Nisan ayında zamlı maaşlarını almışlardı. Devam eden emeklilik başvuruları olanlara ise toplu ödeme müjdesi verildi. Bu kapsamda emeklilere 25 bin TL toplu ödeme yapılacak.

Önemli bir detay ise başvuruların yapıldığı 3 Mart tarihinden sonraki 90 gün. Mart ayında başvurusunu yapan EYT emeklileri, Nisan maaş farkını ve Nisan, Mayıs, Haziran maaşlarını toplu olarak alabilecekler. Ayrıca Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı ikramiyeleri de bu ödeme kapsamında yer alacak.

Miras Hukukunda Köklü Değişiklik: Yeni Düzenlemelerle Paylaşım Daha Esnek ve Kolay Olacak Miras Hukukunda Köklü Değişiklik: Yeni Düzenlemelerle Paylaşım Daha Esnek ve Kolay Olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emeklilere yönelik bayram müjdesi, milyonlarca emekliyi sevindirdi. Emekliler, bu toplu ödeme ile maddi açıdan rahat bir nefes alacak ve bayram coşkusunu daha da yaşayabilecekler. Verilen bu müjde, emeklilere sunulan desteklerin artarak devam ettiğini gösteriyor.

Editör: Vural Pars