Merkez Bankası'ndan Faiz Kararı Beklentisi: Piyasalar Sabit Kalmasını Öngörüyor Merkez Bankası'ndan Faiz Kararı Beklentisi: Piyasalar Sabit Kalmasını Öngörüyor

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından başlatılan yeni Emekli Kredisi kampanyasına katılmak isteyen kişilere TC kimlik numaraları üzerinden hızlı ödemeler yapılacak ve ihtiyaç kredisi sağlanacaktır. Bu bankalar aracılığıyla başvuru yaparak nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşlar, 33.000 TL'ye kadar ve 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi ödemesi alabileceklerdir.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden gerçekleştirilecek kredi kampanyalarına katılarak başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, uygun faizlerle bu kredi ödemelerinden faydalanabilirler. Banka müşterisi olan kişiler istedikleri zaman kredi ödemelerini alabilirler ve ayrıca en yakın banka şubesinden de işlemlerini gerçekleştirip kredi kullanabilirler. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, emekli olan kişilerin yanı sıra kredi kullanmak isteyen diğer müşterilere de belirli şartlar dahilinde borç kapatma kredisi sağlamaktadır.

Son zamanlarda emekli maaş alan vatandaşlar, promosyon kampanyalarıyla gündemde kalmaktadır. Emekli maaşı alan kişiler, bankaların kampanyalarını takip ederek emekli promosyonu alabilirler.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, emekli maaşını başka bankalara taşımamaları için devlet destekli krediler sunacaklarını duyurdu. En son sunulan ihtiyaç kredisiyle birlikte 33.000 TL'ye kadar gelir belgesi gerekmeksizin kredi ödemesi yapılabilecek ve onaylanan krediler istenildiği zaman hesaplara yatırılarak kullanılabilecektir. İhtiyaç kredilerinde geri ödeme belgesi sunma zorunluluğu bulunurken, taksit ödemelerinde 3 ay ertelemeye imkan sağlanmaktadır.

Bu kampanyalarla birlikte Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, emekli ve diğer müşterilere hızlı nakit ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri avantajlı kredi imkanları sunmaktadır.

Editör: Vural Pars