Boğa burcu ve yükselen boğalar 4 Temmuz 2023 tarihinde duygusal konular ile ilgilenebilir. Onlar için duygusal konular boğa burçları ve yükselen boğalara iyi bir enerji getirecektir. Diğer taraftan burç sahipleri için kişisel problemlerden kurtulmak da mümkün gözükmektedir. Gökyüzü onları yeni günde kişisel sorunlardan ve çeşitli olumsuz durumlardan kurtarmak için destekleyecektir. İlişki hayatlarında ve aileleri ile olan iletişimde özgürleştirici bir duygu hakim olacak ve boğa burçları da bu sebeple kendilerini iyi hissedecektir. Onlar yeni günde sevdikleriyle beraber adımlar atacak ve planlarını onları da dahil edecektir. Haftanın genelinde harika deneyimlere imza atacak olan boğa burçları ve yükselen boğalar büyümeye odaklanacak ve kendilerini geliştirmek isteyecektir. İyi bir şekilde geçinmek boğa burçlarının gündeminde olacak ve onlar bu konuya önem verecektir. Harika duygular hissederek güzel bir gün geçirecek olan boğalar ve yükselen boğalar fikirlerini ve benzer ilgi alanlarını paylaşan insanlar ile bağlantı kurarak emin adımlar atacaktır.

Tunceli Pülümür’de 4.1 Şiddetinde Deprem: Prof. Dr. Naci Görür’den Açıklama Tunceli Pülümür’de 4.1 Şiddetinde Deprem: Prof. Dr. Naci Görür’den Açıklama

Burç sahipleri için hikayenin her iki tarafını da görmek önemli bir durumdur. Bunu tam olarak gerçekleştirmek için onlar başkalarına söz hakkı verecek ve olayı tüm detayları ile öğrenmek isteyecektir. Boğalar ve yükselen boğalar bir aile, bir ev ve kişisel mesele ile ilgili kendilerinde güçlü bir tutku hissedebilir ve güçlü duyguların onları harekete geçirmesine izin verebilir. Onlar yeni bir girişime öncülük edebilir ya da mevcut olan bir girişimi büyütmek için adımlar atabilir.

Akşam saatlerinde doğru yeni şeyler denemek ve açılmak isteyecek olan burç sahipleri toplumsal olayların da etkisi altında kalabilir. Yeni günde sıkışıklıklar hissedebilecek olan boğalar tartışmalara karşı dikkatli olmalı ve bu yönde dikkatli adım atmalıdır. Yeni günde kolay bir şekilde risk alabilecek olan burç sahipleri akşam saatlerinde ilişkilerinin daha keyifli olduğunu görecektir.

Editör: Ecehan Acar