Fenerbahçe Beko’nun son transferi Boban Marjanovic, Medya Günü Organizasyonu’nda Fenerbahçe Televizyonu’nda yayınlanan 40+ programına katılarak kariyeri, eğlenceli kişiliği ve Fenerbahçe’ye transfer süreci hakkında içten açıklamalarda bulundu.

Marjanovic, Fenerbahçe’ye katılmanın heyecanını şu sözlerle dile getirdi: “Burada çok güzel bir atmosfer var. Daha önce Fenerbahçe’ye karşı oynamıştım ve salonu iyi biliyorum. Bedenime uygun bir forma ayarladıkları için de çok mutluyum.” NBA kariyerine de değinen Marjanovic, birçok takımda oynadığını, her birinden yeni tecrübeler edindiğini vurguladı.

Transfer sürecinde Marko Guduric ve Bogdan Bogdanovic ile görüştüğünü belirten Marjanovic, “Sarunas Jasikevicius ile çalışacak olmaktan dolayı çok mutluyum,” dedi. İyi bir takım arkadaşı olmaya çalıştığını ve tecrübelerini takım arkadaşlarıyla paylaşmaktan keyif aldığını ifade etti.

Derin Can Üstün Sezonu Kapattı: ACL Sakatlığı Üzerine Açıklama Derin Can Üstün Sezonu Kapattı: ACL Sakatlığı Üzerine Açıklama

Ayrıca, çocukları mutlu etmenin önemine değinen Marjanovic, “Küçükken ünlü bir basketbolcunun benimle ‘çak’ yaptığını hatırlıyorum. Bu an benim için çok özeldi,” dedi. Marjanovic, sinema kariyerinden de bahsederek, John Wick filmindeki rolü ve Sovyet bir basketbolcuyu canlandırdığı deneyimiyle ilgili heyecanını paylaştı.

Editör: Vural Pars