Samsunspor'un Eski Teknik Direktörü Gheorghe Multescu Hayatını Kaybetti Samsunspor'un Eski Teknik Direktörü Gheorghe Multescu Hayatını Kaybetti

Aslan burcu ve yükselen aslanlar 5 Mart 2023 tarihinde gizemli olaylar ile gündemde yer alabilir. Bir süredir karşılaşmadıkları şekilde tuhaf durumlar ile yakından ilgilenecek olan aslan burçları gerçeği bulmaya çalışacaktır. Bu süreçte bir aile büyüyor onlara yardımcı olabilir ve doğru yolu aslan burçlarına gösterebilir. Onlar için pazar gününde tavsiye edilen durum karmaşık sorunlarla ilgilenmemek ve bu sorunlarla boğulmadan çözümlemeye çalışmak olacaktır. Bu sebeple aslan burçları zor bir gün geçirse de bazı destekleyici etkiler de onların yanındadır.

Başak burcu ve yükselen başaklar 5 Mart 2023 tarihinde diğer insanların yardımını istemekten çekince duymamalıdır. Dışarıdan bakıldığı zaman başak burçlarının karakterleri işlerini kendi başlarını halletmeye yatkın bir durumdadır. Diğer taraftan bu durum her zaman iyi bir yaklaşım anlamına gelmemektedir ve başak burçları yardım istemenin iyi bir şey olduğunu anlamalıdır. Başaklar diğer insanların hayatlarında faydalı olmalarına izin verirse bu durum onları da mutlu edecektir. Platonik romantik ya da profesyonel olsun bu tür ilişki başak burçlarına iyi gelecektir ve başaklar bu duruma hayatlarında yer açmalıdır.

Terazi burcu ve yükselen teraziler 5 Mart 2023 tarihinde görüş alanlarının netleştiğini düşünebilir. Bir süre önce belli olan sis artık teraziler için dağılabilir ve çeşitli olaylar berraklık kazanabilir. Yeni gün terazi burçlarının küçük olayları nasıl ele alacakları ile ilgili daha iyi bir fikir verebilir. Özellikle işler burç sahiplerinin ellerinden kayıp gidiyorsa bir değişim zamanı gelmiş olacaktır. Bu işler büyük bir çaba getirmek zorunda değildir fakat küçük değişimler de büyük gelişmeler yaşanmasını sağlayabilecektir.

Akrep burcu ve yükselen akrepler 5 Mart 2023 tarihinde hareketli bir gün geçirebilir ve sevdikleri arkadaşları ile bir araya gelerek sosyal anlamda yeni gelişmeler yaşayabilir.

Editör: Ecehan Acar