La Liga'nın 6. haftasında Real Madrid, Arda Güler'in ilk 11'de sahaya çıktığı maçta Espanyol'u 4-1 mağlup etti. İlk yarısı 0-0 sona eren mücadelede, Espanyol 54. dakikada Thibaut Courtois'nın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Ancak Real Madrid'in cevabı gecikmedi. 58. dakikada Dani Carvajal ile eşitliği sağlayan eflatun-beyazlılar, maçın ilerleyen dakikalarında Rodrygo, Vinicius Junior ve Kylian Mbappe'nin golleriyle galibiyeti perçinledi.

Burak Yılmaz ve Trabzonspor Taraftarları Arasında Gerilim: Polis Araya Girdi! Burak Yılmaz ve Trabzonspor Taraftarları Arasında Gerilim: Polis Araya Girdi!

Arda Güler, sahaya ilk 11’de çıkarken, 55. dakikada yerini Vinicius Junior'a bıraktı. Madrid temsilcisi, bu sonuçla ligde puanını 14'e çıkararak zirve mücadelesini sürdürdü. Espanyol ise 7 puanda kaldı.

Real Madrid, galibiyetiyle Barcelona ile arasındaki puan farkını maç fazlasıyla 1'e indirmeyi başardı ve La Liga'daki iddiasını sürdürdü. Arda Güler’in performansı ve takımının farklı galibiyeti taraftarlarca büyük ilgi gördü.

Editör: Vural Pars