Barnsley’in Yıldızı Vimal Yoganathan, Manchester United Karşısında Kendini Gösterme Fırsatını Yakaladı Barnsley’in Yıldızı Vimal Yoganathan, Manchester United Karşısında Kendini Gösterme Fırsatını Yakaladı

Manchester United'ın kalecisi Altay Bayındır, daha fazla maç oynama isteğini ve bu fırsat geldiğinde elinden gelenin en iyisini yapma arzusunu dile getirdi. Kulübün resmi sitesine verdiği röportajda, “Her zaman hazır olmalıyım. Çalışıyorum ve ne zaman şansımın geleceğini bilemezsiniz. Hazır olmalısınız. Yoğun bir şekilde antrenman yapıyorum ve sadece oynamak istiyorum. Daha fazla fırsata ihtiyacım var” dedi.

Geçen sezon sadece bir maç oynayabilen Bayındır, bu durumu yeterli görmediğini belirtirken, “Hayatta her şey değişebilir. Dikkatinizi toplamalı ve her duruma hazır olmalısınız” ifadelerini kullandı. Bu sezon, özellikle Europa League'de Twente karşısında ilk kez sahaya çıkması beklenen 26 yaşındaki kaleci, “Sezon boyunca birçok maç var. Her zaman bir sonraki adımı düşünmelisiniz. Her fırsatta en iyi performansımı sergileyeceğim” şeklinde konuştu.

Editör: Vural Pars