Akbank, nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için başlatmış olduğu ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilerine kolay ve hızlı bir şekilde kredi başvuru imkanı sunuyor. Kampanya dahilinde kredi kartı ve bankamatik kartı kullanan müşteriler, 75 bin lira kredi imkanından faydalanarak istedikleri zaman ödemelerini gerçekleştirebiliyorlar. Banka müşterisi olmak şartıyla, Akbank direkt uygulaması üzerinden yapılan başvurularda, gelir belgesi gerekliliği de ortadan kalkıyor.

Akbank ihtiyaç kredisi başvurusu için en hızlı yöntemlerden biri, SMS yoluyla başvuruda bulunmak. "Kredi" yazıp boşluk bırakarak T.C. kimlik numaranızı 44 25 numarasına göndermeniz yeterli oluyor. Ayrıca Akbank direkt uygulaması üzerinden de kredi başvurusu yapmak mümkün. Başvurunuz 5 dakika içinde sonuçlanıyor ve 25 ay vadeli kredilerde, 75 bin liraya kadar kredi imkanı sağlanıyor.

Akbank kredi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar için önemli olan bir diğer husus ise banka kredi politikalarına uygun olmak. Bu konuda bankanın belirlediği kriterleri sağladığınızı düşünüyorsanız, Akbank ihtiyaç kredisi kampanyası ile hemen başvuruda bulunabilirsiniz. İşlemlerinizi banka şubelerine gitmeden, Akbank direkt uygulaması üzerinden hızlıca gerçekleştirebilir ve nakit ihtiyacınızı anında karşılayabilirsiniz.

Ve açıklandı... 100.000 TL kredi başvurusu Garanti Bankası başlattı! Ve açıklandı... 100.000 TL kredi başvurusu Garanti Bankası başlattı!

Akbank ihtiyaç kredisi kampanyası, müşterilerin nakit ihtiyaçlarını hızlı ve kolay bir şekilde karşılamalarına imkan tanıyor. SMS veya Akbank direkt uygulaması üzerinden yapılan başvurular, 5 dakika içinde sonuçlanıyor ve müşterilere uygun ödeme seçenekleriyle kredi imkanı sağlanıyor. Banka kredi politikalarına uygun olan müşteriler, kampanyaya katılarak 75 bin liraya kadar kredi kullanabilirler.

Editör: Vural Pars