Borsa İstanbul'da Koza Anadolu Metal Fırtınası: BIST 100 Yüzde 2,22 Arttı! Borsa İstanbul'da Koza Anadolu Metal Fırtınası: BIST 100 Yüzde 2,22 Arttı!

İş Bankası, banka müşterileri için düşük faizli kredi ödemeleri sunan İhtiyaç Kredisi Kampanyası başlattı. Bu kampanyaya katılan müşteriler, 50.000 TL'ye kadar kredi ödemesinden faydalanabilecekler. İş Bankası müşterisi olan vatandaşlar, nakit ihtiyaçları olduğunda ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak, kredi ödemelerinde uygun faizlerle kredi alabilecekler.

İş Cep Uygulaması ile İhtiyaç Kredisi Başvurusu Yapabilirsiniz

İş Bankası, İhtiyaç Kredisi Kampanyası kapsamında, kendi mobil uygulaması olan İş Cep Uygulaması üzerinden düşük faizli kredi ödemeleri gerçekleştireceğini açıkladı. Banka müşterisi olan vatandaşlar, nakit ihtiyaçları olduğunda, işlemlerini İş Cep Uygulaması üzerinden gerçekleştirerek, onaylanan kredileri diledikleri zaman hesaplarına yatırarak kullanabilecekler.

Kredi Başvurusu İçin İnternet Şifresi Oluşturmanız Yeterli

İhtiyaç Kredisi Kampanyası'na katılmak isteyen vatandaşlar, banka hesapları üzerinden internet şifresi oluşturarak hemen İş Cep Uygulaması'na giriş yapabilirler. İş Bankası, bu kampanyayla, emekli, sigortalı olarak çalışan ve devlet memuru olan tüm müşterilerine destek kredi ödemeleri yapmaktadır.

5 Dakikada Kredi Sonucu ve Gelir Belgesiz Ödeme

İş Bankası, İhtiyaç Kredisi Kampanyası ile nakit ihtiyacı olan vatandaşlara hızlı kredi onayı vererek, kredi ödemelerini aynı gün içinde gerçekleştirmektedir. İş Cep Uygulaması üzerinden yapılan tüm kredilerde gelir belgesi olmadan ödeme yapılmaktadır. Başvurularını gerçekleştirerek kredi kullanmak isteyen vatandaşlar için İş Bankası, son zamanlarda hızlı bir şekilde kredi onayı veren bir kredi türü olarak tercih edilmektedir.

İş Bankası, İhtiyaç Kredisi Kampanyası ile müşterilerine düşük faizli kredi ödemeleri sunarak, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara destek olmayı amaçlamaktadır. Başvurularınızı hemen gerçekleştirerek, ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabilirsiniz.

Editör: Vural Pars