Yay burcu ve yükselen yaylar 4 Haziran 2023 tarihinde gerçekleşecek olan yay dolunayı ile çeşitli etkiler altında kalacaktır. Genel sağlık konuları, görünüşleri hakkında durumlar ve kişisel temalar ile ilgili belirgin olaylar yaşayacak olan burç sahipleri önemli etkileri de tecrübe edecektir. Kendi burçlarında gerçekleşen dolunay ile beraber önemli kararlar alacak olan burç sahipleri üzerinde çalıştıkları işlerin sonuçlanması ile çalışma düzenlerinde de yeni bir döneme geçiş yapabilir. Gözle görünür ve neticelenen her şey burs sahiplerinin kararlarına etki edecek ve onlar çeşitli iş alanları ve iş görüşmeleri üzerine düşünecektir. Onlar dolunay etkileri ile beraber yeni bir sayfa açmaya hazır hale gelecek ve emeklerinin karşılığını da alacaktır. İstemedikleri ve önem vermedikleri konular ve iyi olan şeylerin dışında kalanları hayatlarından uğurlayacakları bir döneme giriş yapacak olan yaylar önemli bir süreç geçirecektir.

Miras Hukukunda Köklü Değişiklik: Yeni Düzenlemelerle Paylaşım Daha Esnek ve Kolay Olacak Miras Hukukunda Köklü Değişiklik: Yeni Düzenlemelerle Paylaşım Daha Esnek ve Kolay Olacak

Oğlak burcu ve yükselen oğlaklar 4 Haziran 2023 tarihinde yay burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte belirsiz bir döneme giriş yapabilir ve hayatlarını belirsizliklerle dolu olduğunu görebilir. Onlar için kontrolleri dışında olduklarını düşündükleri konularda burç sahiplerinin kafalarını karıştıracaktır. Burç sahiplerinin çevreleri, aileleri ve yakın arkadaşları ise onlara öngöremedikleri her şeyi gösterecek ve ilerleyen zamanlar hakkında ipuçları verecektir. Bu şekilde işlerinin ve çevrelerinin arka planda neler sakladığını öğrenecek olan oğlaklar ve yükselen oğlaklar bazı durumlarda stres yaşayabilir. Oğlak burçları ve yükselen oğlaklar yay dolunayında Uranüs ve Merkür'ün boğa burcunda bir araya gelmesiyle beraber aşk hayatlarında da beklenmedik gelişmeler yaşayacaktır. Davetler, sürpriz danışmalar ve görüşmeler burç sahiplerinin hayatlarına dahil olacak ve ilişki durumları da hareketlenecektir. Bununla beraber maddi beklentileri doğrultusunda da çalışmalarına yeni bir yön verecek olan burç sahipleri çevrelerinde görmedikleri ve daha önce denemedikleri konularda adımlar da atabilir.

Editör: Ecehan Acar