Tunceli Pülümür’de 4.1 Şiddetinde Deprem: Prof. Dr. Naci Görür’den Açıklama Tunceli Pülümür’de 4.1 Şiddetinde Deprem: Prof. Dr. Naci Görür’den Açıklama

Kova ve yükselen kovalar 4 Haziran 2023 tarihinde yay burcunda gerçekleşen dolunay ile beraber gelecekle ilgili düşüncelere kapılabilir. Burç sahiplerinin arkadaş grupları içinde bulundukları insan grupları ve proje grupları kovalar ve yükselen kovalar için ön planda yer alacaktır. Bu sahipleri, yay dolunayı ile beraber hayattan neler beklediklerini gözden geçirecek ve bazı düşüncelere kapılacaktır. Onlar yeni günde düşündükleri gibi olan durumların üzerinde durmaktan vazgeçmeli ve yeni adımlar atmalıdır. Kova burçları ve yükselen kovalar kendilerine yeni olan odaklarına ve hareketli durumlara odakladıkları sürece stresi ve olumsuz etkileri hayatlarından da uzaklaştıracaktır. Fikirlerini ve projelerini sonuçlandırmak onlara daha iyi hissettirecek ve kova burçları da bu yönde adım atmış olacaktır. Onlar bu sayede kendileriyle birlikte çevrelerinde olan insanları da üst seviyeleri taşıyacak ve mental olarak gelişmeler yaşayacaktır. Dolunay etkisi ile birlikte insanların hayatlarından çıkmasını da kabullenecek olan kova burçları önemli farkındalıklar yaşayabilir. Onlar için dolunay sürecinde dikkat edilmesi gereken konu üzerinde iyi düşünülmemiş tekliflerden ve gereksiz risklerden uzak durmaları olacaktır.

Balık burcu ve yükselen balıklar 4 Haziran 2023 tarihinde yay burcunda gerçekleşen dolunay ile beraber aileleri evleri ve kariyerleri gibi konularda önemli gelişmeler yaşayacaktır. Onlar için özellikle iş hayatları hakkında konularda bazı belirsizlikler söz konusu olabilir ve burs sahipleri bu noktada kafa karışıklığı yaşayabilir. Özellikle iş hayatlarında bazı yeni gelişmeler yaşayacak olan balık burçları ve yükselen balıklar yeni kararlar alabilir ve önemli adımlar da atabilir. Burç sahipleri çeşitli olaylara geniş bir bakış açısı ile de yaklaşacak ve hayatlarında yer alan olumsuz etkileri ortadan kaldıracaklar. Balık burçları ve yükselen balıklar risk olarak gördükleri ve aklında olmayan fikirlere karşı direnç göstermeyi ise bırakmalı ve şanslarını denemelidir.

Editör: Ecehan Acar