Aslan burcu ve yükselen aslanlar 4 Haziran 2023 tarihinde yay burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile beraber eğlence, aşk ve flört konuları ile ilgilenecektir. Trekking, outdoor aktiviteleri ve açık hava sporları da yine yay dolunayı etkisi altında kalacak olan aslan burçları için önemli konular arasında yer alacaktır. Onlar için dolunay zamanında bu gibi spor aktiviteleri artış gösterebilir ya da burç sahipleri spor yapmaya niyetleniyorsa artık o alana yönlenme vakti gelebilir. İlişki hayatlarında ise bazı sorgulamalar yaşayacak olan aslan burçları ve yükselen aslanlar iyi niyetlerini kötü insanlara karşı geliştirme konusunda yeni bir tutum sergileyecektir. İlişkiler ve duygusal konularda burç sahipleri görmezden geldikleri her şeyin abartılı tepkiler vermelerine sebep olduğunu da tecrübe edebilir ve her şey onlar için üst üste gelebilir. Onlar için yay burcunda gerçekleşen dolunay döneminde tavsiye edilen durum kazanç elde edebilecekleri konulara odaklanmaları ve kendilerini mutlu hissedebilmeleri için adım atmaları olacaktır.

Tunceli Pülümür’de 4.1 Şiddetinde Deprem: Prof. Dr. Naci Görür’den Açıklama Tunceli Pülümür’de 4.1 Şiddetinde Deprem: Prof. Dr. Naci Görür’den Açıklama

Başak burcu ve yükselen başaklar 4 Haziran 2023 tarihinde aile, gayrimenkul ve ev gibi konular ile gündemde yer alacaktır. Onlar için bu dönem evlerini genişletme konusunda yeni bir dönem olabilir ve taşınma gibi durumlarda onlar için gündemde yer alabilir. Başak burçları ve yükselen başaklar ikili ilişkiler hakkında birtakım kafa karıştırıcı durumlar da yaşayacak ve bunları çözmek isteyecektir. 4 Haziran tarihinde yay burcunda gerçekleşen dolunay ile beraber burç sahipleri dürüst ve doğru bir yaklaşım sergiledikleri zaman kazanan kişinin her zaman kendileri olacaklarını bir defa daha tecrübe edecektir. Onlar seçim yaptıkları sırada kriterleri daha iyi bir şekilde görüp analiz ettikleri ve inisiyatif almaktan korkmadıkları bir dönem geçirmektedir. Yine ilişkiler noktasında cesaretli davranarak bir atılım yapmaları konusunda destek görecek olan burç sahipleri fedakarlıkları ve riskleri de kendilerine çevirecektir.

Editör: Ecehan Acar