Bahar aylarının sonlarında ve genelde yaz aylarının başlarında yapılan mezuniyet törenlerinde mezuniyet elbiseleri her zaman ilgi odağı durumunda olmuştur. Çeşitli elbise modelleri tercih eden mezuniyet öğrencileri göz önünde olmuş ve seçimleri ile konuşulmuştur. Oldukça özel olan geceyi unutulmaz bir tarz ile damga vurmak için hazırlıklarını yapanlar mezuniyet elbiseleri ile de konuşulmak istemektedir. Kişisel tarzınızı yansıtan bir elbise modeli tercih etmek mezuniyet elbisesi seçimi sırasında oldukça önemli olmaktadır. Elbiseniz sizi tanımlayan detaylara sahip olmalı ve kendinizi rahat hissettirmelidir. Bu şekilde gece boyunca kendinizi özgün hissedebilir ve duruşunuzla da ilgileri üzerinize toplayabilirsiniz. Tek omuzlu, straplez, sırt dekolteli ya da V yaka gibi farklı kesimlerden sizi en çok hitap edenleri seçerek elbisenize imza atabilirsiniz. Bunun yanı sıra ve ten ve renk seçimi ile de kişiliğinizi yansıtabilir ve isminizden söz ettirebilirsiniz.

Canlı renkler kullanılarak enerji ve gençlik ruhunu yansıtan mezuniyet elbise tasarımları genellikle uzun bir uğraş sonucunda seçilmektedir. Siyah kırmızı yeşil ya da mavi gibi dikkat çekici ve resul renkler kullanmak sizin mezuniyet gecesinin yıldızda yapacaktır.

Trump'ın Kaldığı Florida'da Silah Sesleri Trump'ın Kaldığı Florida'da Silah Sesleri

Daha romantik ve zarif bir görünüm elde etmek isteyenler için ise pastel tonlar daha uygun bir tercih olacaktır. Elbiselerde renk seçiminde saç renginiz ve ten renginizi de göz önünde bulundurmalı ve bu şekilde kendinize en çok yakışan renkleri yönelmeniz gerekmektedir.

Detaylar ile göz dolduran mezuniyet elbiseleri sizi yer mezun olan insanlardan ayırır ve dikkat çekici bir görünüm elde etmenizi sağlar. İşlemeler, payetler, danteller, taşlar ve kurdeleler gibi detaylar elbisenize benzerlik ve zenginlik katarak sizi ön plana çıkarır. Transparan bölgeler, sırt dekoltesi ya da stratejik kesimler gibi farklı detaylarla da mezuniyetinizde dikkat çekebilirsiniz.

Editör: Ecehan Acar