Vakıfbank son dakika! Vakıfbank tek başına başlattığı kampanyada limitleri 100.000 TL yaptı. Vakıfbank 100.000 TL gelir belgesiz vereceğini açıkladı! Vakıfbank, resmi internet sitesi üzerinden başlatılan kredi kampanyası duyurusu sonrasında başvurularını gerçekleştirerek, işlem yapacak olan vatandaşlar için 5 dakika içerisinde kredi sonucu verilecek. 

Ziraat Bankası SGK Emeklisine Ek Ödeme Başlatıyor! 4 ve 10 Eylül Arasında 11.100 TL Ödeme Verileceği Kesinleşti! Ziraat Bankası SGK Emeklisine Ek Ödeme Başlatıyor! 4 ve 10 Eylül Arasında 11.100 TL Ödeme Verileceği Kesinleşti!

Nakit ihtiyacınızın olması durumunda, Vakıfbank üzerinden kredi başvurunuzu hızlı bir şekilde gerçekleştirebilir ve 100000 TL'ye kadar gelir belgesiz olarak nakit kredi kullanabilirsiniz. Kamu bankası olan Vakıfbank, yapmış olduğu bu kampanyalarda en düşük faiz oranlarından yararlanacağını, müşterilere duyurdu. En düşük faiz oranlarından yararlanarak kredi kullanacak olan kişiler başvurularını gerçekleştirdikten hemen sonra hesabına ödemeleri alabiliyorlar. 

Son zamanlarda artan ekonomik sıkıntılar yüzünden kişiler para ihtiyaçları olduğu zaman bankalara müracaat etmektedirler. Alarak kredi başvurusunda bulunacak olan vatandaşların herzaman ilk tercih ettiği bankaların başında gelen ve devlet bankası olan Vakıfbank üzerinden de ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda, Vakıfbank, sizlere 5 dakika içerisinde kredi sonucunuzu verecektir. Acil ihtiyaç kredisi kampanyasına katılacak olan kişiler başvurularını gerçekleştirerek hızlı bir şekilde sonuç alabilir ve nakit kredi kullanabilir. 

Vakıfbank üzerinden kredi başvurusu nasıl yapılır?

Vakıfbank, 50000 TL kadar vermiş olduğu, ihtiyaç kredilerinde 36 ay vadeye kadar işlem yapmaktadır. 50.000 TL üzerindeki ihtiyaç kredisi kampanyasına katılacak olan vatandaşlar için de 24 ay vadeli olarak kredi kullanımı yapılmaktadır. Vakıfbank, 50000 TL ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunan kişilere ayrıca banka şubelerine gitmeden mobil uygulama üzerinden de işlem yaparak, kredi kullandırmasına imkan sağlamaktadır. Ayrıca, en yakın banka şubesine giderek kimlik ve gelir belgenizi de vererek, bu banka üzerinden kredi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Yapılacak olan son kampanyadan bireysel kredi kampanyası olduğu için sadece bireysel müşterilerin başvuruları değerlendirilmektedir. 

vakifbank11-8

Emekli olanlara özel kampanya!

Vakıfbank üzerinden emekli maaşı olan vatandaşlar, nakit kredi kullanmak istiyorlarsa, emekli maaşlarını bu bankaya taşıyarak, 50000 TL ve üzerinde nakit kredi kullanabiliyorlar. Emekli maaş hesabınız üzerinden alacağınız kredilerde banka, diğer müşterilere nazaran daha düşük faiz oranlarından, sizleri yararlandırarak hem ihtiyaç, hemde borç kapatma kredisi için imkan sağlamaktadır. 

Editör: Vural Pars