Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon öne geçtiği maçlarda yaşadığı puan kayıplarıyla dikkatleri üzerine çekti. 30 maçta 13 galibiyet, 6 beraberlik ve 11 mağlubiyet alan bordo-mavililer, attığı 47 gole karşılık, kalesinde 44 gol gördü ve 45 puanla 7. sıraya geriledi. 

Trabzonspor, son iki haftadır Teknik Direktör Nenad Bjelica ile benzer bir tablo yaşadı. Demir Grup Sivasspor ile deplasmanda oynadığı maçta 1-0 öne geçmesine rağmen Larsen'ın kırmızı kart ile oyun dışında kalması sonucu maçı 4-1 kaybetti. Konyaspor maçında da öne geçen Trabzonspor, Bakasetas'ın kırmızı kart görmesiyle 45 dakikalık bölümü 10 kişi oynamak zorunda kaldı ve sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Trabzonspor, bu sezon öne geçtiği 7 karşılaşmada 18 puan kaybetti. Bordo-mavililer, bu maçlarda 3 beraberlik, 4 mağlubiyet aldı. Özellikle deplasmanda oynadığı maçlarda Beşiktaş müsabakasında 2-1 önde olduğu maçta sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Ankaragücü maçında da 70. dakikada öne geçen Trabzonspor, 74. dakikada kalesinde gol gördü ve 1-1 berabere kaldı.

İddaa Analizi Nasıl Yapılır? İddaa Analizi Nasıl Yapılır?

Son 5 maçta galibiyeti bulunmayan bordo-mavililer, dış sahada oynadığı 10 maçta ise 7 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 1 de hükmen galibiyet elde etti. Ligin 8. haftasında Kayserispor karşısında kazandıkları maç dışında, deplasmanda galibiyet hasreti çeken Trabzonspor, Öne Geçmekten Yine Puan Kaybediyor.