Fenerbahçe'den Transfer Hamlesi: Sorloth Transferinde Sürpriz Gelişme! Fenerbahçe'den Transfer Hamlesi: Sorloth Transferinde Sürpriz Gelişme!

Golden State Warriors, NBA play-off'larındaki ikinci maçında Sacramento Kings'i deplasmanda mağlup ederek Batı Konferansı yarı finalinde Los Angeles Lakers'ın rakibi oldu. Warriors'ın galibiyetinde 50 sayı, 8 ribaunt, 6 asist ile oynayan Stephen Curry'nin etkisi büyük oldu. Curry, kariyerinin en yüksek sayısına ulaşarak bir play-off serisinin 7. maçında en fazla sayı atan isim olarak kayıtlara geçti. Andrew Wiggins 17 sayı, 7 ribaunt ve Kevon Looney 11 sayı, 21 ribaunt ile katkı sağladı. Kings'te ise Domantas Sabonis 22 sayı, 8 ribaunt, 7 asist ve De'Aaron Fox 16 sayı, 6 asistle mücadele etti.

Miami Heat, Knicks Deplasmanında Kazandı

Doğu Konferansı'nda play-off'lara son sıradan katılmış olmasına rağmen normal sezon lideri Milwaukee Bucks'ı eleyen Miami Heat, konferans yarı finaline de galibiyetle başladı. New York Knicks deplasmanından 108-101 galip ayrılan Heat, seride 1-0 öne geçti ve saha avantajını ele geçirdi. Heat'te Jimmy Butler 25 sayı, 11 ribaunt, Kyle Lowry 18 sayı, 6 asist, 5 ribaunt, 4 blok ve Gabe Vincent 20 sayı, 5 asistle oynadı. Knicks cephesinde ise R.J. Barrett'ın 26 sayı, 9 ribaunt, 7 asist ve Jalen Brunson'ın 25 sayı, 7 asist, 5 ribauntluk performansı mağlubiyeti önleyemedi.