Final bölümü ile heyecan içerisinde beklenen Camdaki Kız dizisi Perşembe akşamlarına Kanal D ekranlarında damga vuran bir proje olmuştu. Yayın hayatına başladığı günden bu yana çok yüksek reyting oranları elde eden, 3 sezondur yayında olan ve art arda reyting birincilikleri kazanan dizi unutulmaz bir yapım olarak hafızalara kazındı. Çok başarılı oyuncular ile ekranlarda yer alan Camdaki Kız dizisi ünlü isimlerin güçlü performansları ile de her hafta çok konuşuluyordu. Özellikle başrol oyuncusu Burcu Biricik, Camdaki Kız dizisinde kariyerinde zirveye çıktı ve büyük başarılar elde etti. Ünlü isim Hayat Şarkısı isimli dizi projesinde yeteneklerini kanıtlamış ve hayranlarını mest etmişti. Camdaki Kız’ın Nalan’ı olarak hayranları ile buluşan ünlü oyuncu popülerliğinin en yoğun dönemini yaşadı ve çok başarılı bir 3 sezon geçirdi.

Ruhun Duymaz Dizisi Final Mi Yapacak? Üzücü Haber Geldi! Ruhun Duymaz Dizisi Final Mi Yapacak? Üzücü Haber Geldi!

Burcu Biricik ile beraber daha önce birlikte Kırmızı Oda isimli dizi projesinde partnerlik yapan Feyyaz Şerifoğlu da Camdaki Kız dizisi ile adını geniş kitlelere tanıttı. Diğer taraftan usta oyuncu Nur Sürer, dizinin 3. sezonunun ortalarında hikayeye veda etti fakat akıllardan hiç çıkmadı. Muhteşem başarısı ile adını altın harflerle ekranlara yazdıran Nur Sürer Feride karakterinin gerçekçiliği ile herkesi çok korkutmuştu. Camdaki Kız dizisinde projeye katkı sağlayan tüm oyuncu ekibinin yoğun çaba ve özveri sergilemesi her zaman izleyici grubunun beğenisiyle karşılaşmıştı.

Sosyal medyada ve reyting oranlarında elde edilen muhteşem etkileşimlere bakıldığında Camdaki Kız isimli dizinin çok iyi başladığı ve emin adımlarla sürekli bir şekilde hiç düşmeden yoluna devam etmesi sonrasında final bölümünün geldiği gözler önüne serildi. Bu durum projenin milyonlarca hayranını heyecandan zıplatan bir yapım olarak öne çıktı ve final bölümü merak konusu oldu. 3 sezonluk muhteşem bir başarının finaliyse 15 Haziran Perşembe akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Editör: Ecehan Acar