Acil emekli kredisi isteyen vatandaşlar için yapılacak olan yeni nakit kampanyasında 50000 TL ödeme Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden vatandaşlara verileceği açıklandı. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda başvurunuzu Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden gerçekleştirecek olan kişilerin Emekli maaşları bu bankalar üzerinden alınması durumunda 36 ay vadeli 3 ay ertelemeli İhtiyaç Kredisi alabilecekleri ve acil olarak kredi imkanından faydalanacakları açıklandı.

Tüm emeklilere Vakıfbank desteği geldi: 90 bin TL'ye kadar bütün borçlarınızı kapatacaksınız Tüm emeklilere Vakıfbank desteği geldi: 90 bin TL'ye kadar bütün borçlarınızı kapatacaksınız

Ziraat Bankası başta olmak üzere, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi almak isteyen kişilere 50000 TL kadar kredi ödemesi verecek olan bu bankalar üzerinden işlemler gerçekleştirilerek, hızlı bir şekilde kredi imkanı sağlanmaktadır. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak, başvurularını gerçekleştirmeleri durumunda bankalar üzerinden düşük faiz oranları ile birlikte kredi kullanabilmektedirler.

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli Kredisi Başvurusu

Başvuru yapmak isteyen kişiler banka hesapları olmaları durumunda, Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden şubelere giderek kimlikleriyle birlikte kredi başvurusunda bulunabiliyor. Ziraat Bankası başta olmak üzere, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden kredi kullanacak olan kişiler, ayrıca internet bankacılığı uygulamaları üzerinden de yapmış oldukları kredi başvurularıyla birlikte aynı gün içinde kredi desteği alabiliyor.

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar için başlatmış olduğu bu kampanyada nakit ihtiyacı olan kişilere hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi imkanı sağlamaktadır. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, yapmış oldukları bu kampanyalar ile birlikte kredi kullanacak olan kişilere aynı zamanda borç kapatma kredisi imkanı da sunacağını açıkladı. Emekli maaşınızı bu bankalar üzerinden alıyorsanız başvurunuzu gerçekleştirerek, dilerseniz, borç kapatma kredisi kullanma, ihtimal de sizlere sunulmaktadır. 

Editör: Vural Pars