Ziraat Bankası üzerinden hesabı olan vatandaşlar, kendilerine yapılan duyuru ile güne merhaba dedi. Nakit sıkıntısı çeken vatandaşların kamu bankası olan ziraat bankası tarafından gerçekleştirilen kampanya duyurusu sayesinde nakit ödeme ihtiyaçları ile ilgili büyük bir sorunu geride bırakmış ziraat bankası üzerinden nakit olarak ödenecek ihtiyaç kredisine rahatlıkla başvurabilirsiniz. Bu başvuru işlemleri gerçekleştirdikten sonra gün içerisinde hemen onay alabilir ve bu onaylar ile nakit ödemenizi banka hesaplarımıza alabilirsiniz. Bu ödeme kampanyası sayesinde nakit ihtiyacı yaşayan vatandaşlar, büyük bir rahatlık yaşayarak kış aylarına rahat bir nefes ile giriyorlar.

Ziraat Bankası tarafından, piyasadaki en düşük faiz oranları ile birlikte sunulacak olan 40.000 TL tutarındaki nakit ihtiyaç kredisi, vatandaşların kredi puanına bağlı olarak özel ödeme seçenekleri ile beraber kendilerine sunulmaktadır. Örneğin üç ay erteleme opsiyonu ile beraber 36 ayı varan vade seçeneklerini kullanabileceğiniz nakit ödeme kredisi sayesinde, kış aylarını kolay bir şekilde hazırlanırken bu konuda eşinizden dostunuzdan borç para istemenize gerek kalmayacak.

Ziraat bankası 0.99 faizle 10000 TL kredi başladı Ziraat bankası 0.99 faizle 10000 TL kredi başladı

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi kapsamında başvuru işlemlerini gerçekleştirecek olan vatandaşlar başvuru adımlarının hemen ardından gün içerisinde kredilerine onay alabilecekler. Banka tarafından sunulan kredi koşullarına uygun bir müşteri olmanız halinde sizlere piyasadaki en uygun faiz oranları uygulanırken aynı zamanda farklı ürünler ile ilgili de özel katılım fırsatları sunulmaktadır. Kampanyadan hemen faydalanmak için bankanın web sitesine göz atabilirsiniz.

Editör: Vural Pars