Ziraat Bankası ve Vakıfbank hesabı olan vatandaşların 4 gün içinde başvurularını gerçekleştirmeleri durumunda 40.000 TL'ye kadar ödemeler verileceği açıklandı. Ziraat Bankası ve Vakıfbank resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda Kredi kullanacak olan kişi emekli maaşı veya sigortalı olarak çalışma maaşını Ziraat Bankası ve Vakıfbank üzerinden alması durumunda başvuruların 4 gün içinde gerçekleştirirse düşük faizli kredi kullanabilmektedir. Ziraat Bankası ve Vakıfbank üzerinden Kredi başvurularını gerçekleştirerek nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşlar için uygun faiz oranları ile birlikte krediler hızlı bir şekilde ödenmekte olup aynı gün içinde 40.000 TL'ye kadar sizlere Kredi işlem yapılacaktır.

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank ve İş Bankası hesabı olanlar dikkat: 120.000 TL size özel ödeme olacak Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank ve İş Bankası hesabı olanlar dikkat: 120.000 TL size özel ödeme olacak

Başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşların Banka hesabı olan banka üzerinden internet bankacılığı şifresi oluşturarak internet üzerinden kredi başvurularını gerçekleştirmeleri gerekiyor. 40.000 TL 36 ay vadeli ve 3 ay ertelim ile ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsunuz başvurunuzu gerçekleştirmek için şubelere gitmeden işlemlerinizi 5 dakika içerisinde yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası ve Vakıfbank resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru da ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilere uygun faiz oranları ile birlikte kredileri istedikleri zaman hesaplarına yatırarak ödemektedir. Sadece ihtiyaç kredisi için değil borç kapatma kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar içinde kampanya yapan ve özellikle emekli maaşını Ziraat Bankası veya VakıfBank'a taşıyacak olan kişiler uygun faiz oranları ile birlikte kullanabilecekleri ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte nakit ihtiyacını hızlı bir şekilde hesaplarına yatırarak öğrenebilmektedir.

Editör: Vural Pars