BDDK AÇIKLADI! Bireysel ve Konut Kredilerinde İhtiyatlı Risk Ağırlıkları Düşürüldü BDDK AÇIKLADI! Bireysel ve Konut Kredilerinde İhtiyatlı Risk Ağırlıkları Düşürüldü

Ziraat Bankası banka hesabı olan vatandaşlar için gerçekleştirilen yeni ihtiyaç kredisi kampanyası duyurusunda nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşları için uygun faiz oranları ile birlikte Kredi ödemeleri hesaplarınıza yatırılarak kullandırılacak ve nakit kredi ödemeleri belirli şartlar dahilinde vatandaşların hesaplarında yatırılarak hemen aynı gün içinde kullandırılmaktadır. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız ve banka şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız sizler de banka hesabınızın olması durumunda 5 gün içerisinde işlem yapmanız halinde ihtiyaç kredisi başvurunuzu hemen gerçekleştirebileceksiniz. 

Ziraat Bankası banka hesabı olan tüm vatandaşlar için gerçekleştirilen ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen tüm vatandaşların nakit kredi imkânından faydalanabilmeleri için şartlara uygun olarak Kredi ödemeleri 5 dakika içerisinde hesaplara yatırılarak kullandırılmaktadır. 5 gün içerisinde ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar için gerçekleştirilen Bu kampanyada Ziraat Bankası 3 ay ertelemeli 50.000 TL'ye kadar sizlere Kredi imkanı sağlarken ilk taksit ödemenizde de 90 gün erteleme yapma imkanını sağlamaktadır.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsunuz ve banka şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsunuz en yakın banka şubesine giderek kimlik ve gelir belgeniz ile birlikte işlemlerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirebilecek ve buradan Kredi işlemlerinizi yaparak uygun faizlerle Ziraat Bankası bireysel tüketici kredisi kullanabileceksiniz. 18 yaşından büyük olan herkes başvurularını gerçekleştirebiliyor ve bankadan hızlı bir şekilde kredi ödemesi alabilmektedir.

Ziraat Bankası resmi internet sitesinden ve müşteri hizmetleri numarası üzerinden bankanın güncel kredi faiz oranlarını öğrenebilir ve buradan nasıl başvuru yapacağınız hakkında bilgiler alabilirsiniz. 

Editör: Vural Pars