Kira Gelirleri Mercek Altında: Hazine’den Yeni Denetim Süreci Kira Gelirleri Mercek Altında: Hazine’den Yeni Denetim Süreci

Son dakika haberine göre, ihtiyaç kredisi almak isteyenlere müjde! Yeni bir kampanya duyurusu yapıldı ve onaylanacak limit 22.500 TL olarak belirlendi. İhtiyaç kredisi olarak 22.500 TL'ye kadar 36 ay vadeli krediyi hemen hesabınıza atabilirsiniz. Bu krediler, hem internet bankacılığı hem de şubelerden sizlere sunulmaktadır. Kredi başvurusu yapacak olan müşterilerin banka politikasına uygun olmaları durumunda 22.500 TL krediye hemen hesaplarına geçirebileceklerini belirtmek istiyoruz. Ayrıca, daha önce başka bir bankada çalışmanız varsa ve bu banka çalışmalarından dolayı düzenli ödemeleriniz bulunuyorsa, banka puanınız yüksek olacak ve kredi skorunuz değer kazanacaktır. Kredi notu yüksek olan kişiler, uygun faiz oranlarıyla 22.500 TL krediyi kullanabilirler.

Denizbank üzerinden 22.500 TL kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, 36 ay vadeye kadar kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Denizbank şubelerine giderek veya SMS yoluyla işlem yaparak uygun faiz oranlarıyla kredi alabilirsiniz. SMS kredi başvurusu için 3280 SMS numarasına "Kredim" yazarak boşluk bırakın ve kimlik numaranızı yazdıktan sonra gönderin. Bu işlemi yaptıktan sonra banka sizlere hemen değerlendirme imkanı verecek ve kredi sonucunuz belirlenecektir. Kredi onayı almanız durumunda, banka sizlere 36 ay vadeye kadar ve 3 ay erteleme imkanıyla krediyi sadece kimlikle sunacaktır.

İş Bankası üzerinden 22.500 TL kredi almak isteyen müşteriler, banka şubelerine giderek veya İş Bankası'nın internet bankacılığı uygulaması olan İş Cep üzerinden kredi başvurusu yapabilirler. İş Bankası şubesiz krediler için minimum 1350 ve üzeri kredi skoruna sahip olmanız gerekmektedir. Kredi skoru uygun olan kişiler, İş Cep üzerinden kredi başvurusu yapabilirler. Başvurunuz onaylandığı takdirde, banka hemen krediyi hesabınıza aktaracaktır. Bu krediler 36 ay vadeye kadar verilmekte olup, 3 ay erteleme imkanı da sunulmaktadır.

TEB üzerinden 22.500 TL kredi başvurusu yapmak isteyenler, en yakın TEB şubesine giderek kimlikleriyle başvuru yapabilirler. Başvurunuz onaylandıktan sonra banka, size 36 ay vadeye kadar 22.500 TL krediyi verecektir. Faiz oranı ise kendi kredi notunuza göre belirlenecektir. TEB bankası müşterisiyseniz, internet bankacılığı şubesine girerek online kredi başvurusu yapabilirsiniz. Onaylanan limit işinize uygunsa, hafta sonu dahil olmak üzere onaylanan krediyi hemen hesabınıza alabilirsiniz. Ayrıca TEB bankası, 3 ay erteleme imkanı da sunmaktadır.

Editör: Vural Pars