5 ay önce Güncel

İşadamı Arkın Koçoğlu, Alaattin Çakıcı'nın kıymetli evladı Ali Çakıcı'ya ziyaret.

5 ay önce Teknoloji

Teknoloji dünyası her geçen gün yeniliklerle karşımıza çıkıyor. Hayatımızı kolaylaştırırken aynı zamanda daha keyifli hale getiriyor.

6 ay önce Güncel

Büyük Birlik Partisi Bakırköy Belediye Başkan Adayı Taylan Mahmut Çorta hızlı bir tempoyla seçim çalışmalarına devam ediyor.

6 ay önce Magazin

Ekranların en sevilen dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar dizisinde çok sevilen Onur Bay, kirli Sepeti dizisine katıldı.

6 ay önce Güncel

Türkiye'nin öncü dijital strateji ve yapay zeka danışmanlık firması Webtures, çeşitli sektörlerden bir dizi önemli şirketle stratejik işbirliği anlaşmaları imzaladığını duyurdu.

6 ay önce Teknoloji

Teknoloji dünyasının lider isimlerinden biri olan Apple, son yıllarda inovasyon ve kullanıcı dostu ürünleri ile adından sıkça söz ettiriyor.

6 ay önce Güncel

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, semt pazarına girerek esnaf ve vatandaşla sohbet etti

6 ay önce Güncel

Sıfır araçlardaki kredi destekleriyle çok daha ucuza araç sahibi olmak mümkün. Üstelik ek indirim de uygulanıyor. Renault Megane fiyatlarında son durum...

6 ay önce Güncel

Tarihsel zenginliğe sahip İstanbul, kültürün ve sanatın eşsiz bir buluşma noktasıdır. Aktif hayat temposuyla ziyaretçiler için keyifli bir deneyim sunar.

6 ay önce Güncel

Aracını satmak isteyen kişiler için arabanın değeri oldukça önemli bir konudur. Araç satışında doğru bir fiyat belirlenmesi, sürecin hızlı ve sorunsuz ilerlemesini sağlar. Aracın değeri belirlenirken piyasa araştırması yapmak oldukça önemlidir.