1 yıl önce Güncel

Koç burcu ve yükselen koç burcu 18 Eylül 2023 tarihinde genel anlamda hareketli ve eğlenceli bir süreç geçirecektir. Yeni günün enerjileri onları mutlu edecek ve çeşitli aktiviteler koç burçlarının gündeminde yer alacaktır.

1 yıl önce Magazin

Seyirci grubu ile pazartesi akşamlarında Fox TV ekranlarında buluşmakta olan Bambaşka Biri isimli televizyon dizisi projesinin ilk bölümü geçtiğimiz hafta izleyici karşısına çıktı.

1 yıl önce Magazin

Ekran ömrüne bir Star TV dizisi olarak adım atan Çöp Adam isim dizi projesi kısa süre içerisinde büyük başarılar elde etmiş ve sıklıkla adından söz ettiren bir proje olmuştu.

1 yıl önce Magazin

Aile dizisi ikinci sezon ne zaman ve hangi tarihte başlayacak, ne zaman yayınlanacak, Aile dizisi nerede çekiliyor, hangi kanalda yayınlanıyor?

1 yıl önce Magazin

Başrollerde Şükrü Özyıldız ve Burcu Özberk gibi çok fazla sayıda hayranı bulunan 2 oyuncunun bulunduğu dizi hakkında üzen bilgiler gündemde yer alıyor.

1 yıl önce Magazin

Üç Kız Kardeş isimli televizyon dizisi projesi ilk iki sezon boyunca Kanal D ekranlarında yeni bölümlerini izleyici grubu ile buluşturmuş ve büyük bir başarı kazanmıştı.

1 yıl önce Magazin

15 eylül cuma akşamında Kızılcık Şerbeti isimli televizyon dizisi projesinin 30. bölümü seyirci grubu karşısına çıktı. Dizi projesinde Alev karakteri ile boy gösteren ve başrollerde yer alan ünlü oyuncu Müjde Uzman, 2. sezon için de oldukça iddialı açıklamalara imza attı.

1 yıl önce Magazin

Resmi olarak final yapacağının duyurusu gerçekleşen Ya Çok Seversen isimli dizi projesi magazin gündeminde üst sıralarda alınan söz ettiriyor.

1 yıl önce Magazin

Yeni sezonuna çok hareketli ve heyecanlı bir şekilde adım atan Kızılcık Şerbeti isimli dizi projesi ilk sezon sonundan beri merak içerisinde bekleniyordu.

1 yıl önce Magazin

Ateş Kuşları isimli televizyon dizisi projesi 2. sezonda erken bir dönemde başladı ve 23. yeni bölümü ile televizyon ekranlarında hazır bulundu.