1 yıl önce Magazin

Güçlü oyuncu kadrosu, birbirinden başarılı sahneleri ve her yeni haftada merak içerisinde beklenen bölümleri ile televizyon ekranlarında adeta fırtına gibi esmeye devam eden Yalı Çapkını isimli televizyon dizisi projesi yeni sezonu ile çok başarılı olacak.

1 yıl önce Sağlık

Eris varyantı tehlikeli mi, Eris varyantı Türkiye'de kaç kişide görüldü? Önceki yıllarda Kovid- 19 günlerinde yaşanan kapanma süreci ve maske zorunluluğu tekrardan sağlık gündeminde tartışıldı.

1 yıl önce Sağlık

Türkiye'de koronavirüsün yeni varyantı olan Eris varyantının tespit edildiğinin açıklanması sonrasında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vatandaşlar için yeni önlemler alınıp alamayacağı konusunda yanıt verdi.

1 yıl önce Güncel

Ebeveynler ile çocuklar arasında var olan ilişki düzeyini belirleyen bağlanma biçimleri, erişkinlik dönemindeki psikolojik ve sosyal problemlerin sebepleri arasında yer almaktadır.

1 yıl önce Güncel

Sizler için benim için devamında Kişisel Gelişim Uzmanı Turhan Güllaç tarafından bilinçaltını doğru bir biçimde kullanma yöntemleri isimli yazısı hakkında detayları aktardık.

1 yıl önce Ekonomi

7'den 77'ye tüm vatandaşları ilgilendiren o haber Sürücüler Derneği Başkanı Tolga Abacı'dan geldi. Sürücü kursları yeni dönemde ilk kez bu kadar çok pahalı olacak. En düşük ve en pahalı sürücü kursu fiyatı ne kadar olacak? İşte detaylar…

1 yıl önce Ekonomi

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından seçim vaadi olarak duyurulan faizsiz kredi teklifi ile ilgili güncel bir duyuru geldii. Yeni evlilikleri teşvik etmek amacıyla onlarca gence sunulacak faizsiz evlilik kredisi nasıl alınır? İşte detaylar…

1 yıl önce Ekonomi

EYT ile emekli olma hakkını elde eden tüm çalışanlar Eylül ayına damga vuracak promosyon ödemesi ile maaşa ek 10.000 TL'ye kadar kazanç sağlayacak. Online ortamda o bankaya başvuruda EYT'linin hesabına 3 gün içinde maaşı yatacak. İşte detaylar…

1 yıl önce Ekonomi

Altın fiyatlarındaki düşüşün yatırımcılar arasında yarattığı paniğe rağmen Kapalıçarşı'daki kuyumcular uzun zamandır beklenen haberi verdi. Gram altın için beklenen fiyat ve önemli tarihi açıkladılar.

1 yıl önce Ekonomi

Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrenciler masraf yükü altına girdi. Ancak sevindirici bir duyuru yapıldı: 30 Eylül'e kadar başvuran öğrencilere 400 TL geri ödeme yapılacak! Bu haber, ilk ders zilinin çalmasıyla birlikte okula dönen milyonlarca öğrenciye ve aileye rahat bir nefes aldıracak.