1 yıl önce Ekonomi

Yatırımcılar haftanın son iş gününde piyasaları yakından takip ediyor. 15 Eylül 2023 Cuma günü dolar ve euro kaç lira oldu? İşte piyasalarda son durum.

1 yıl önce Ekonomi

Altın güne hareketli başladı. Yatırımcıların gözü kulağı fiyat değişikliklerinde. Piyasalarda altın yatırımcısını ilgilendiren hangi gündem var? İşte detaylar ve güncel altın rakamları.

1 yıl önce Ekonomi

Bankacılık sektöründe emekliler için yeni ve heyecan verici bir fırsat ortaya çıktı. QNB Finansbank, emekli müşterilerinin tek bir imza ile 9.200 TL'lik toplu paraya erişebilmelerini sağlayan önemli bir kampanyayı duyurdu.

1 yıl önce Ekonomi

Türkiye'de son dönemde sıfır kilometre otomobil fiyatlarında yaşanan artışa karşılık, şirketler uygun fiyatlı araç seçenekleri için özel fırsatlar sunmaya başladı. Renault da en ekonomik otomobili Taliant için yeni bir teklif sundu.

1 yıl önce Ekonomi

15 milyon emekliliği yakından ilgilendiren emekli maaş zammına yönelik Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek önemli açıklamalarda bulundu. “Emekliyi enflasyona ezdirmeyeceğiz” diyerek yaptığı açıklamada kök maaşa uygulanacak zammın formülü netleşti. Yeni yılda emekli maaş zammı ne kadar olacak? İşte detaylar…

1 yıl önce Ekonomi

Otomobil tutkunları için harika haber! Garanti BBVA ve TEB, kısa bir süre önce heyecan verici bir ertelemeli taşıt kredisi kampanyası başlattı. Bu eşi benzeri görülmemiş kampanya, şimdi araç alıp 6 ay sonra ödemeye başlamanıza olanak tanıyan bir taşıt kredisi paketi sunuyor.

1 yıl önce Ekonomi

Halkbank geçtiğimiz günlerde konut kredisi kullanmak isteyen bireyler için önemli bir hamle yaptı. Halkbank, konut kredisi maliyetlerini düşürerek 500.000 TL'lik konut finansmanı seçeneğini açıkladı. İşte yeni kredinin ayrıntıları.

1 yıl önce Ekonomi

İş Bankası geçtiğimiz günlerde müşterilerine büyük bir müjde veren heyecan verici bir kampanya duyurdu. Kampanya kapsamında 20 bin TL'ye kadar faizsiz nakit imkanı sunuluyor. Şimdi bu dikkat çekici kampanyanın koşullarına daha yakından bakalım.

1 yıl önce Güncel

Slazenger, uzun süredir hem Türkiye'de hem de dünya genelinde popüler markalar arasında yer alır. Konfora ve kaliteye verdiği önemle farkını ortaya koyan marka her bir kadın spor ayakkabı modellerinde kullananların rahat etmesini sağlayacak konforlu bir yapıya sahiptir. Modellerin çoğu hafif taban detayı ile üretilir. Bu sayede omurganın rahat etmesini destekler. Markanın tüm tasarımları günün her anında kullanım için uygundur.

1 yıl önce Ekonomi

SGK emekli maaşını Akbank'a taşıyan tüm emeklilere müjdeli haber geldi. Akbank 7000 TL'ye kadar karşılıksız promosyon ödemesine ek 3.000 TL chip para ödeyeceğini açıkladı. Akbank ile 10.000 TL'ye kadar ödül fırsatından yararlanmak isteyenlerin yapması gerekenler haberimizde…