1 yıl önce Güncel

Ülkemizin en popüler ve uygun fiyatlı marketlerinden biri olan Şok Market, merakla beklenen yeni kataloğunu geçtiğimiz günlerde yayınladı. Bu katalogda sergilenen en yeni ürünler, rakipsiz fiyatları nedeniyle şimdiden birçok müşterinin dikkatini çekti. İşte detaylar.

1 yıl önce Ekonomi

Yeni bir otomobil satın almak isteyen bireyler, çeşitli şirketler tarafından sunulan en uygun fiyatlı seçeneklere yönelmeye başladı. Bu arada Toyota'nın en ucuz aracı olan Yaris modelinin Eylül ayı fiyatları kısa bir süre önce açıklandı. İşte yeni fiyatlar.

1 yıl önce Ekonomi

Garanti BBVA Mobil uygulama üzerinden başvuruda bulunan tüm emeklilere özel sunduğu ihtiyaç kredisi teklifini değerlendirdi. Başvuruda bulunan emeklilerin düşük faizli kredi ödemesi hesaplara yatırılmaya başlandı. 10.000 TL emekliye özel ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar…

1 yıl önce Ekonomi

Faizsiz nakit arayışında olan yeni evlenecek çiftlere gündoğdu. Evlilik kredisi detayları netleşiyor. Cumhurbaşkanı tarafından seçim beyannamesi kapsamında çiftlere sunulan bu teklif sonunda gerçekleşiyor. 2023 yılı 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar…

1 yıl önce Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanlığı bütçe çalışmaları doğrultusunda emeklinin uzun süredir beklediği o müjdeli haberi sonunda verdi. Çalışma ile ilgili 7.500 TL altı olan emekli maaşına yapılacak yeni zamma dair işte o açıklama…

1 yıl önce Ekonomi

Bu sabah saatlerinde PTT şubeleri doldu taştı. Telefonuna sms ile kredi onayı yanıtı alan tüm emekliler soluğu şubelerde aldı. Emekliye özel acil nakit ihtiyacını karşılayacak 50.000 TL kredi başvurusu için yapılması gerekenler haberimizde…

1 yıl önce Ekonomi

Dolar kuru 27 TL sınırına yaklaşırken, Fransız bankası Societe Generale doların fırlayacağı zamana ilişkin yeni tahminlerde bulundu. İşte ünlü bankanın endişelendiren son tahmini.

1 yıl önce Ekonomi

Son dönemde bankalar istikrarlı bir şekilde vatandaşlara çeşitli fırsatlar sunuyor. Ancak geçtiğimiz günlerde Yapı Kredi tarafından önemli bir kampanya duyurusu yapıldı. Bu duyuru 20 bin liralık bir ödeme yapılacağını gösteriyor. İşte detaylar.

1 yıl önce Ekonomi

Altının ons ve gram cinsinden fiyatı dünkü düşüşün ardından toparlandı. Peki, bugün altın fiyatlarındaki durum nedir? Şimdi altın fiyatlarındaki son duruma bakalım.

1 yıl önce Ekonomi

Altın ve para piyasalarının uzmanı İslam Memiş, ons ve gram altının geleceğine ilişkin öngörülerini kendi kanalındaki videosu ile meraklı yatırımcılarla paylaştı. İşte Memiş’in son açıklamaları.