1 yıl önce Ekonomi

QNB Finansbank, kısa bir süre önce herkes tarafından dikkat çeken yeni emekli maaşı promosyon kampanyası başlattı. Bu kampanya emekli maaşı promosyon kampanyaları aracılığıyla ek gelir sağlayan ve finansal zorlukları aşmaya çalışan emeklilere yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

1 yıl önce Ekonomi

Hem yatırımcılar hem de vatandaşlar sürekli dalgalanan altın fiyatlarıyla yakından ilgileniyor. En çok merak edilen soru ise 13 Eylül 2023 Çarşamba günü altın fiyatlarının ne kadar olduğu. Güncel veriler haberimizde.

1 yıl önce Ekonomi

Dolar güne nasıl başladı? Euro yükselişe geçti mi? Döviz yatırımcısı için önemli olan piyasa verileri ve güncel rakamlar haberimizde. İşte 13 Eylül güncel dolar ve euro fiyatları.

1 yıl önce Ekonomi

İslam Memiş altınla ilgili yapmış olduğu son açıklamalarla bir kez daha herkesi şaşkına çevirdi. Uzman isim, merakla beklenen 2024 rakamlarını da içeren önümüzdeki beş yıla ilişkin altın fiyat tahminini açıklandı.

1 yıl önce Ekonomi

Enflasyonla mücadele kapsamında hem konut hem de otomotiv sektöründe bankaların yeni uygulamalarında vatandaşı neler bekliyor? İşte detaylar..

1 yıl önce Ekonomi

Dizi, film ve belgesel içeriğine erişmeyi sağlayan dijital yayın platformu Netflix üyelik bedelini yeniden güncelledi. 2023 yılının ikinci artışı olarak gündeme damga vuran bu zam sonrası en düşük paketin fiyatı 99,99 TL oldu.

1 yıl önce Ekonomi

Brent petrolde fiyat listesi dalgalandıkça akaryakıt fiyatları da yükseliyor. Dolar kurunda başlayan yükseliş ile 90 TL’yi aşan petrolün güncel akaryakıt fiyatlarına yansıması haberimizde…

1 yıl önce Ekonomi

Devlet bankası Ziraat, kısa bir süre önce araç sahibi olmak isteyen ancak gerekli fonlardan yoksun olan vatandaşlara hitap eden heyecan verici bir kredi duyurusu yaptı. Bu taşıt kredisi programı, bu kişilere umut ışığı oldu.

1 yıl önce Ekonomi

Vakıfbank geçtiğimiz günlerde konut kredisi kullanmak isteyen bireyler için yeni kredi maliyetlerini açıkladı. İşte bankanın 900 bin lira için istediği faiz oranı.

1 yıl önce Ekonomi

Milyonlarca emeklinin ek kazanç elde edeceği müjdeli haber bu sabah saatlerinde paylaşıldı. Başvuruda bulunan her emeklinin hesabına 3.500 TL ile 7.500 TL arası ödemeler yatırıldı.