1 yıl önce Ekonomi

Vakıfbank, kişisel ihtiyaçlar için yüksek limitli kredi kullanmak isteyenlere yönelik özel bir kampanya başlattı. İşte bankanın müşterilerine yeni teklifi.

1 yıl önce Ekonomi

İnternet üzerinden online alışveriş yapanlar için Hepsiburada düşük faizli ve 36 aya kadar vade fırsatı sunan alışveriş kredisi fırsatını duyurdu. Hepsiburada'nın anlaşmalı olduğu tüm bankalar ve alışveriş yaparken taksitlendirilebilecek ürünler detayları ile haberimizde…

1 yıl önce Ekonomi

SGK erken emeklilik hakkına sahip olan meslekleri tek tek açıkladı. O mesleklerde dezavantajlı durumda bıraktığı çalışanı için çalışma süresi ve prim ödeme koşullarında esnekliğe gidildi. İşte daha erken emekli olabilmek için çalışılması gereken o sektörler…

1 yıl önce Ekonomi

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışı merakla beklenirken, AK Parti'nin yeni torba kanun teklifi sayesinde 2. EYT paketi ile alakalı heyecan verici haberler var. Bu teklif Bağkur primlerinin eşitlenmesini ve çok daha fazlasını içeriyor. İşte detaylar.

1 yıl önce Ekonomi

Milyonlarca öğrencinin okula döndüğü bugünlerde, ebeveynler kırtasiye alışverişi ve artan okul masraflarıyla baş etme göreviyle karşı karşıya. Ama Ziraat Bankası son kampanyası ile ses getirmeye devam ediyor. İşte detaylar.

1 yıl önce Ekonomi

Piyasalarda başlayan zam dalgası dalga dalga yayılmaya devam ediyor. Simit, poğaça, börek gibi pastane ürünlerine yapılan son zam sonrası o ilde de ücretler değişti. 200 gramlık ekmek bakın ne kadar oldu?

1 yıl önce Ekonomi

Kredi kartı sahiplerinin farkında olmayarak onay verdiği o durum haksız faiz uygulamasını başlattı. Bankalara daha fazla ödeme yapmak istemeyenler uzman isim tarafından şu kritik uyarılara kulak veriyor. İşte bilinmesi gereken o detaylar…

1 yıl önce Ekonomi

Devletin üniversite öğrencilerini destekleme konusundaki kararlılığı devam ediyor. Kısa bir süre önce her üniversite öğrencisine aylık 2.500 TL mali yardım yapılacağı açıklandı. İşte detaylar.

1 yıl önce Ekonomi

Aileniz için bir araba satın almak söz konusu olduğunda, her model uygun olmayabilir. Özellikle geniş aileler için 7 koltuklu Dacia Jogger son zamanlarda önemli bir popülerlik kazanmıştır. Peki Dacia Jogger'ın fiyatı ne kadar?

1 yıl önce Ekonomi

Emeklilere Cumhuriyetin 100.yılına özel 7.500 TL'ye kadar ödemeler başladı. TC kimlik numarasının son hanesine göre başvuru şartlarını karşılayan her emekli aldığı maaş tutarına göre nakit ödemeyi anında hesabında bulacak. Başvuru için yapılması gerekenler haberimizde…