1 yıl önce Ekonomi

Emekli maaşıyla geçinmekte zorluk çekenlerin dört gözle beklediği o haber sonunda geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek canlı yayın sırasında emekli zammına yönelik şok açıklamalarda bulundu. “Enflasyonla mücadele kapsamında yorgun düşen bir emekli var” diyerek başlattığı konuşmada dikkat çeken işte o detaylar…

1 yıl önce Güncel

Koç burcu ve yükselen koç burcu 12 Eylül 2023 tarihinde pek çok yöntem ve yeni fikir ile yakın bir şekilde ilgilenecektir. Özellikle yeni haftanın ilk gününde para ve iş hakkında yeni fikirler keşfetmek için harika bir durumda olacak olan burç sahipleri bazı zamanlarda kendilerinden şüphe duyabilir.

1 yıl önce Ekonomi

Evliliği giderek daha karşılanamaz hale getiren ekonomik zorluklar ışığında, birçok genç birey evlilik kararını ertelemek zorunda kalmıştır. Bununla birlikte, devlet son zamanlarda bu sorunu ele almak için yeni önlemler getirdi ve özellikle bir girişim öne çıktı: Çeyiz hesabı oluşturulması. İşte detaylar.

1 yıl önce Ekonomi

Bankaların sunduğu bireysel, taşıt ve konut kredi paketlerinde faiz oranları yükselmeye devam ederken, güzel bir alındı. Merakla beklenen başvuru rekortmeni efsane kampanya geri döndü! Artık bireyler %0,99 gibi inanılmaz düşük bir faiz oranıyla 200.000 TL krediye bir kez daha ulaşabilecek.

1 yıl önce Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek SSK, Bağ-kur ve Emekli Sandığı mensubu kişilere seslendi: “Cumhurbaşkanımız bize talimatı verdi” diyerek emekli maaş zammına yönelik beklenen o haberi ilk kez paylaştı. En düşük emekli maaşına yönelik işte o açıklama…

1 yıl önce Ekonomi

Bankaların sunduğu kredi kartı ve nakit avans sistemlerini kullananlar için sil baştan değişiklik yaşandı. Kredi kartı ve nakit avanslara yönelik uygulanan faiz kararı yeniden yükseltildi. 1 Eylül tarihi itibariyle geçerli olan bu faiz artırımı ile gecikme cezası faiz oranı ve nakit avansta kullanılan azami aktif faiz oranı yükseltildi. İşte yapılan yenilikler…

1 yıl önce Ekonomi

Hayalinizdeki arabaya uygun bir fiyata sahip olmak için çok önemli bir kampanya kapınızı geldi. Acele edin ve çok geç olmadan Citroen'in yeni kampanyasından yararlanın. İşte detaylar.

1 yıl önce Güncel

Fiyat artışlarının önlenemez artışı karşısında vatandaşlar temel gıdaları daha ucuza alabilecekleri marketleri sürekli arıyorlar. Migros’un bu konuda öncü marketler arasında olduğu biliniyor. Marketin son kampanyası da bunu bir kez daha gösterdi. İşte detaylar.

1 yıl önce Ekonomi

Piyasalar yeni haftaya yine yüksek bir seyirle başladı. Başta Dolar, Euro ve altın olmak üzere döviz ve değerli metallerin Türk Lirası karşısındaki değeri yükselmeye devam ediyor. Şimdi altın fiyatlarındaki son gelişmelere bir göz atalım.

1 yıl önce Ekonomi

Dolar/TL sınırlı yükselişlerle 27 seviyesinin altında kalırken, bugün Hazine ihalesi ile Temmuz ayı işsizlik, cari açık ve sanayi üretimi verilerine odaklanılacak. İşte güncel gelişmeler ve 11 Eylül dolar ve eurodaki son durum.