1 yıl önce Ekonomi

Bağ-kur'lu bir çalışanın emeklilik hakkını elde edebilmek için o ödemeyi yapması gerekiyor. Tek bir detay ile ödemeyi kaçıranlar bankaların sunduğu kredi teklifinden yararlanamıyor. İşte detaylar…

1 yıl önce Ekonomi

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı bu haberdeydi. Ocak ayı öncesi ara zam gelir mi? Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek asgari ücret kararına yönelik yeni bir açıklama da bulundu. Bu açıklamanın gölgesinde emekli maaşlarına ara zam olacak m? sorusu da yanıt buldu. İşte detaylar…

1 yıl önce Ekonomi

Akbank kredi ve banka kartı olan kişilere 75000 TL ödeme verilecek!

1 yıl önce Ekonomi

4 gün içinde 50 bin TL ödeme olacak! 2 kamu bankası duyurdu!

1 yıl önce Güncel

Yaz tatilleri eylül ayına girişi ile beraber yavaş yavaş sonlanmaya başladı ancak denizin etkileri saçlarda devam etmekte. Sizler için haberimizin devamında tatil sonrasında saçları eski haline getirmenin yolları ile ilgili detaylı bilgileri yazdık.

1 yıl önce Güncel

Özellikle çocukluk döneminde kazanılması gereken bir alışkanlık olan kitap okuma alışkanlığı küçük yaşlardan başlar ve bu sayede devam eder. Yetişkinlik döneminde de düzenli bir şekilde kitap okuyan insanlara bakıldığı zaman hepsinin ortak özelliği erken yaşlarda bu alışkanlığı edinmiş olmalarında yatmaktadır.

1 yıl önce Güncel

İkizler burcu ve yükselen ikizler burcu 10 Eylül 2023 tarihinde iletişim becerilerini kullanarak önemli bir gün geçirecektir. Onlar yeni günde sosyal ilişkilerini güçlendirme fırsatları yakalayabilir ve bu durum onların yakın çevresi tarafından da kısa süre içerisinde fark edilebilir.

1 yıl önce Güncel

Yeni günde boğa burçları ile yükselen boğa burçları odaklarında gayrimenkul, aile ve ev konularının yer aldığını görecektir. Onlar gün ortasında aile bireyleri ile bir araya gelebilir ve çeşitli girişimler onların gündeminde yer alabilir.

1 yıl önce Güncel

Koç burcu ve yükselen koç burcu 10 Eylül 2023 tarihinde hedeflerine odaklı bir gün geçirecektir. İsteklerini ve arzularını yeni günde önemseyecek olan burç sahipleri bu sebeple enerjilerinin yüksek olduğunu da gözler önüne serebilir.

1 yıl önce Ekonomi

Sigortalı olarak çalışan kişilere müjde geldi! SGK açıkladı ve ek ödeme olacak!