1 yıl önce Ekonomi

Türkiye'de devletin vatandaşlarına yaptığı destek ödemeleriyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Bu ödemeler artık Ziraat Bankası'na yatırılacak. Peki Bakan tarafından açıklanan yeni destekleri kimler alabilecek?

1 yıl önce Ekonomi

Fahiş maliyetler, yepyeni bir araba sahibi olmak isteyen bireylerin önündeki başlıca engel olmaya devam ediyor. Dolayısıyla, uygun fiyatlı araçlara daha fazla talep var. Fiat da bu talebe karşılık vererek en ekonomik sıfır kilometre otomobilini 537.900 TL'den satışa sundu.

1 yıl önce Ekonomi

Emeklilerin gelirlerini artırmaya yönelik çeşitli girişimler devam ederken, en son gelişme kamu bankalarından geldi. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank emeklilere 11.000 TL ödeme yapacaklarını açıkladı. İşte detaylar.

1 yıl önce Ekonomi

Altın yatırımcının yakından takip ettiği piyasalarda hafta sonu sakin bir seyir gözleniyor. Altın fiyatları hafta sonu tatilinin ilk gününde kaç lira oldu? Güncel rakamlar haberimizde.

1 yıl önce Ekonomi

Eylül ayına LPG zammı ile başlayan akaryakıt fiyatlarında yeni bir zam dalgası geliyor. Piyasa uzmanları yakın zamanda bir ÖTV artışı gelebilir, diyerek benzin, motorin ve LPG'de olabilecek fiyat farklılığına dikkat çekti. 9 Eylül Cumartesi günü İstanbul, İzmir ve Ankara akaryakıt fiyatları haberimizde…

1 yıl önce Ekonomi

İsabetli piyasa tahminleriyle tanınan ünlü ekonomist İslam Memiş, geçtiğimiz günlerde yatırımcıların dikkatini çeken önemli bir açıklama yaptı. İşte Memiş’in heyecanlandıran açıklaması.

1 yıl önce Ekonomi

Konut kredisi kullanarak ev satın almak isteyen kişiler, bankaların uyguladığı masrafları merak ediyor. Bu doğrultuda Garanti BBVA, 500.000 TL tutarındaki konut kredisi için yeni uzun vade oranlarını açıkladı. İşte detaylar.

1 yıl önce Ekonomi

İkinci el araç satın almak isteyenlere taşıt kredisi sağlayan Halkbank, kısa bir süre önce kredi maliyetlerini yeniden düzenledi. İşte Halkbank'ın ikinci el taşıt kredisi için yeni oranları.

1 yıl önce Ekonomi

Hafta sonu döviz kuru için serbest piyasa kaynaklı alış ve satış fiyatları açıklandı. Dolar, avro ve sterlin kurları en çok merak edilenler olmaya devam etse de, son dakika fiyatları da internette sıklıkla aranıyor. İşte güncel rakamlar…

1 yıl önce Ekonomi

Borcu olanlar ya da acil nakit ihtiyacı olanlar için mükemmel bir kredi fırsatı banka tarafından duyuruldu. 6 gün içinde başvuran herkes 20.000 lirayı 1,89 faiz oranı ile alabilecek. Bu büyük fırsatı kaçırmayın. İşte detaylar.