1 yıl önce Ekonomi

Emekli için ek zam gelecek mi? sorusu gündemde sıcaklığını korurken müjdeli haber geldi. Emekliye 3. ikramiye verilecek mi? TBMM'nin açılmasına sayılı günler kala 3. ikramiye ödemesine dair merak edilen detaylar haberimizde…

1 yıl önce Ekonomi

Aile ve Sosyal Hizmetlerden sorumlu Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, geçtiğimiz günlerde çocuklu ailelere yönelik sosyal destek konusunu ele aldı. Gökteş yardım ödemeleri hakkında bilgi verdi. İşte detaylar.

1 yıl önce Ekonomi

Maaş promosyonlarıyla ilgili heyecan verici bir gelişme var. Yapı Kredi Bankası geçtiğimiz günlerde 17.500 TL'lik önemli miktarda bir promosyon ödemesi yaptığını duyurdu. İşte detaylar.

1 yıl önce Ekonomi

Cumhurbaşkanlığı tarafından paylaşılan orta vadeli programın detayları ortaya çıktı. 2023 yılı yıl sonu enflasyon tahmini %65 olarak açıklandı. Memur ve emekliyi etkileyecek olan bu rakam asgari ücret tarifelerini de değiştirecek. Ocak ayı ile birlikte uygulanacak asgari ücret zammı için 4 farklı formül konuşuluyor. İşte merak edilen o rakamlar…

1 yıl önce Ekonomi

Türkiye'nin içinde bulunduğu ağır ekonomik koşullar vatandaşları uygun maliyetli kredi arayışına itti. Son olarak, 24 ay boyunca geri ödeme yükümlülüğü olmayan 250.000 TL'lik dikkat çekici bir faizsiz kredi duyuruldu. Peki kimler bu krediyi alabilecek?

1 yıl önce Ekonomi

Elinde altın olanlar ya da altın yatırımcılarını gözü altın piyasasında. Fiyatların anlık olarak takip edildiği piyasalarla ilgili güncel rakamlar haberimizde. İşte detaylar.

1 yıl önce Ekonomi

Hafta başında TÜİK tarafından açıklanan Ağustos ayı enflasyon rakamlarının ardından yükselişe geçen dolar, haftanın son işlem gününe yükselişle başladı. İşte dövizde güncel rakamlar.

1 yıl önce Ekonomi

Faiz kararının ardından yatırımcılar uzmanlar tarafından yapılan açıklamaları merakla dinliyor. Bu uzmanlar arasında İslam Memiş en dikkat çeken isimlerden. Memiş son açıklaması ile yine dikkatleri üzerine çekti.

1 yıl önce Ekonomi

Brent petrol fiyatlarında başlayan yükseliş, döviz kurundaki dalgalı seyir akaryakıt fiyatlarını da olumsuz etkiliyor. Yeni dönemde araç sahiplerini neler bekliyor? 8 Eylül Cuma günü benzin, motorin ve LPG fiyat listesi…

1 yıl önce Ekonomi

Temmuz ayında başlayan peş peşe zam dalgası demirbaş gıda ürünlerine erişebilmeyi zor hale getirdi. Her evin ihtiyacı ekmek başta olmak üzere unlu mamüllere yönelik yapılan zamlar dikkat çekmişken yeni bir haber daha geldi. Ekmek, simit, poğaça, börek fiyatları o ilde yeniden zamlandı. İşte detaylar…