1 yıl önce Ekonomi

Bankalararası kart merkezi verilerine göre Haziran ayı kredi kartı kullanıcı sayısı 100 milyonu aştı. Kredi kartı kullanıcılarına darbe vuracak yeni bir haber paylaşıldı. Kredi kartına kısıtlama mı geliyor? Ekonomi uzmanları bu konuda ne diyor? İşte detaylar…

1 yıl önce Ekonomi

Vakıfbank, ev sahibi olmak isteyenlere yönelik çok önemli bir konut kredisi kampanyası başlattı. Vakıfbank müşterileri 1.000.000 bin TL konut kredisi kullanarak ev sahibi olma yolunda önemli bir nakit desteğine kavuşuyor.

1 yıl önce Ekonomi

İş Bankası Eylül 2023’te sunmuş olduğu taşıt kredisi imkanı ile sıfır araç sahibi olma hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. En önemlisi ise artık mobil bankacılık platformundan hızlıca 300 bin TL taşıt kredisi başvurusu yapabileceksiniz. İşte detaylar.

1 yıl önce Ekonomi

Vakıfbank'a bireysel kredi için başvuran müşterilere ödemelerini üç ay erteleme fırsatı sunuluyor. Bu fırsat acil nakit ihtiyacı olanlar için biçilmiş kaftan. İşte kredinin ödeme tablosu.

1 yıl önce Ekonomi

Cumhurbaşkanını açıkladığı Orta Vadeli Program kapsamında ikinci emeklilik şansı oluştu. Kamudan emekli olanlar OVP kapsamında ikinci basamak emeklilik hakkını kullanabilecek. Çifte maaş nasıl alınır, kimler yararlanabilir? İşte detaylar…

1 yıl önce Güncel

11 haneli TC kimlik numarasına göre Akbank ödeme verecek, İsteyen SMS atabilecek!

1 yıl önce Ekonomi

Ziraat Bankası, Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası 50 Bin TL Ödeme Verecek! Bankadan Açıklama Geldi ve Hemen Hesapta!

1 yıl önce Ekonomi

VAKIFBANK duyurdu! Banka müşterisi olan kişilere belirli günlerde Nakit ihtiyaç kredisi ödemesi olacak!

1 yıl önce Ekonomi

Okula dönüş için alışveriş çılgınlığı devam ederken, vatandaşlar üzerindeki mali yükü hafifletmeyi amaçlayan bir kampanya var. Ziraat Bankası Okula Dönüş harcamalarınıza 250 TL katkıda bulunacağı yeni kampanyasını açıkladı. İşte detaylar.

1 yıl önce Ekonomi

2024-2025 memur maaş farkı ve enflasyon farkına dair ipuçları ile engelli yaşlı ve hastalara yönelik ödenen sosyal destek ödemeleri de arttırıldı. Evde bakım aylığı alan 65 yaş üstü vatandaşlar, engelli maaşı alanlar, aile destek ödemesinden faydalananlar için işte o zamlı maaşlar…