1 yıl önce Ekonomi

Orta Vadeli Programın açıklanmasının ardından gözler doğrudan piyasalara çevrildi. Dolar ve euro güne nasıl başladı. Dünkü yükseliş eğilimi devam ediyor mu? İşte detaylar.

1 yıl önce Ekonomi

Altın piyasasındaki önemli fiyat dalgalanmaları yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Ons altının değerinin düşmeye devam ettiği bir ortamda, Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş, altının gram fiyatının 1.800 TL'ye ulaşacağı öngörülen tarihi açıkladı.

1 yıl önce Ekonomi

Günümüzün son derece rekabetçi emlak piyasasında, hayalinizdeki eve sahip olma ihtimali, özellikle de finansal kısıtlamalar sizi engelliyorsa, genellikle uzaktır. Ama endişe etmeyin çünkü Albaraka Türk Konut Finansmanı bu boşluğu dolduracak. İşte detaylar.

1 yıl önce Ekonomi

Enflasyonla mücadele kapsamında oluşturulan 3 yıllık yol haritası ayrıntıları belli oldu. Yeni dönemde tüketim talebini kısmak ve kredi kartı kullanımının sınırlamak hedefleniyor. Orta vadeli programda yer verilen kredi kartı kullanımına yönelik işte dikkat çeken o yeni açıklama…

1 yıl önce Ekonomi

Ekonomi piyasalarında başlayan yüksek zamlar oyun firması Sony'yi de vurdu. Dijital abonelik sisteminde %600'e varan dev bir zam yapacağını duyurdu. Yeni fiyat listesi belli oldu. Konuyla ilgili merak edilenler haberimizde…

1 yıl önce Ekonomi

Tamamlayıcı Emeklilik Sigortası ilk kez gündeme getirildi. Otomatik katılım sistemi kapsamında işverenlerin de katkısı ile beraber ikinci basamak emeklilik sistemi adı verilen bir yenilik getiriliyor. Otomatik katılım sistemi nedir? Emekliler etkisini nasıl hissedecek? İşte detaylar…

1 yıl önce Ekonomi

Resmi Gazetede Açıklandı: Emekliye 100 bin TL ödeme

1 yıl önce Ekonomi

Yapı Kredi, vatandaşların hayallerindeki otomobili satın almalarına yardımcı olmak için yeni bir kredi tasarladı. İşte bu yeni kredinin faiz oranları ve özellikleri.

1 yıl önce Ekonomi

İçinde bulunduğumuz şu günler bankların yaptığı kampanyalar sebebi ile bireysel kredi arayan bireyler için büyük bir fırsatlar sunuyor. Son olarak QNB Finansbank bireysel kredi faiz oranlarında önemli bir değişiklik yaptı. İşte detaylar.

1 yıl önce Ekonomi

100.000 TL Borç Kapatma Kredisi Başladı! Ziraat Bankası Tüm Müşterilerine ve Emeklilere Bu Nakit Krediyi Verecek