1 yıl önce Ekonomi

Akbank Eylül ayına özel internet sitesi üzerinden resmi olarak yaptığı açıklamaya göre 7.000 TL'ye kadar ödeme yapacağını duyurdu. Akbank'ın Davet Et Kazan kampanyasına nasıl katılınır? Kampanya ne zaman sona erecek? İşte detaylar…

1 yıl önce Ekonomi

Brent petrol sert yükselişe geçti. Suudi Arabistan'ın yaptığı açıklama sonrası 90 doların üzerine çıktı. Araç sahipleri endişelendi 6 Eylül Çarşamba günü itibariyle benzin, mazot ve LPG güncel fiyat listesi ne kadar oldu? İşte detaylar…

1 yıl önce Ekonomi

FED'in faiz artırımını tamamlamasıyla birlikte altın fiyatları üzerindeki baskı önemli ölçüde hafifledi. İslam Memiş yaptığı açıklamada önemli bilgiler verdi. İşte detaylar.

1 yıl önce Ekonomi

Yapı Kredi konut kredisi kampanyası ile yine gündeme geldi. Başvuranlara 120 ay vadeli 500 bin lira veren bankanın faiz oranları ve kredinin tüm detayları haberimizde.

1 yıl önce Ekonomi

Ellerindeki para ile sıfır araç alma imkanı olmayan vatandaşlar için bankalar sık sık taşıt kredisi kampanyası yapmaktadır. Vakıfbank da bu kampanyaları yapan bankalardan. İşte Vakıfbank’ın taşıt kredisi teklifi.

1 yıl önce Ekonomi

Özel bir banka zor durumda olan vatandaşlara bireysel kredi sunarak vatandaşların acil nakit ihtiyaçlarına cevap verdi. Son gelen bilgilere göre bu banka, uygun başvuru sahiplerinin hesaplarına anında 30 bin TL yatırılacak. İşte detaylar.

1 yıl önce Ekonomi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi işçilerin refahını koruyabilmek için ek zam yapma kararı aldı. Belediye işçilerine %40 iyileştirme uygulanacağını söylendi. Ücretlerin iyileştirilmesine yönelik imzalar atıldı. Başkan Ekrem Yüce şu ifadeyi kullandı: “Hep birlikte şehrimizi daha ileriye taşımak için mücadele ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun”

1 yıl önce Ekonomi

Cumhurbaşkanlığı tarafından duyurulan evlilik kredisinin detayları netleşmeye başlıyor. Aile ve Gençlik Bankası kurulduktan sonra 150.000 TL'ye kadar faizsiz kredi fırsatından yararlanılabilecek. 150 bin TL faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır? Konuyla ilgili merak edilenler haberimizde…

1 yıl önce Ekonomi

EYT'den yararlanabilmek için emeklilik başvurusunda bulunmuş olanlar fakat başvurusu reddedilenler SGK açıkladı. EYT başvurusu kapsamında ödenen primler iade edilmeye başlandı. Prim iadesi nasıl alınır? İşte detaylar…

1 yıl önce Ekonomi

Altın yatırımcıları için güncel fiyatlar çok önemli ve vatandaşlar bu yüzden sürekli piyasaları takip ediyor. 6 Eylül 2023 Çarşamba günü altın fiyatları da merak ediliyor. İşte güncel rakamlar.