1 yıl önce Ekonomi

TOKİ kısa bir süre önce faizsiz kredi arayanlar için heyecan verici bir fırsat sundu. SGK'dan gerekli belgeyi ibraz edenler, sıfır faizli konut kredisi alma imkanına sahip olacaklar. İşte detaylar.

1 yıl önce Ekonomi

Emekli maaş promosyon kampanyası ile dikkat çeken bankalardan biri olan İş Bankası, geçtiğimiz günlerde emekli müşterilerine özel yeni bir kampanya duyurdu. İş Bankası emekli maaşı promosyonu Eylül 2023’te ne kadar?

1 yıl önce Ekonomi

Son zamanlara düşme eğilimi gösteren altın fiyatlarının yeniden yükselmeye başladığı gözlendi. Bu durum altın yatırımcısı için çok önemli. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar.

1 yıl önce Ekonomi

Dolar/TL, beklenenden daha fazla gelen enflasyon rakamlarından sonra sınırlı bir yükseliş ile güne başladı. İşte dolar ve eurodaki son durum ve güncel gelişmeler.

1 yıl önce Ekonomi

Alışverişte yeni bir dönem başlatacak o yöntem nakit alışverişinin sona erdiği ve kredi kartlarının kullanılmaya başlandığı yeni sistemde artık kredi kartı yerine IBAN numarası sistemini aktif hale getirecek. Esnaf bankaların kestiği fahiş POS komisyonları nedeniyle IBAN numarası kullanımını teşvik ediyor. Fakat IBAN ile yapılacak alışverişler farklı tehlikelerde barındırıyor.

1 yıl önce Ekonomi

Milyonlarca emekli sosyal güvenlik kurumunun ödemiş olduğu çifte maaş hakkını kullanabiliyor. SGK'nın normal koşullarda belirli kriterleri karşılayan vatandaşlara ek üç maaş tanıma şansı oluyor. 12 aylık çifte maaş ödemesine dair detaylar haberimizde…

1 yıl önce Ekonomi

Ev sahipleri ve kiracıları yakından ilgilendiren o haber arabuluculuk başvurularında ödenmesi gereken yeni ücreti ortaya çıkardı. Yeni düzenleme ile birlikte aralarında tartışma yaşayan ev sahibi ve kiracıya arabulucuya başvurduğu anda kira bedeli üzerinden değerlendirilecek. Konuyla ilgili merak edilenler haberimizde…

1 yıl önce Ekonomi

Peş peşe gelen benzin indirimi ile Eylül ayına giriş yapan vatandaş üst üste gelen LPG zammı ile dengesini şaşırdı. Dün paylaşılan LPG zammı sonrası gece saatlerinde yeniden bir zam geldi. 5 Eylül günü itibariyle LPG'nin litre fiyatı ne kadar oldu? İstanbul, İzmir ve Ankara güncel fiyat listesi haberimizde…

1 yıl önce Ekonomi

Yeni yıl itibariyle süt ve süt ürünlerine yönelik yapılan artış et ve et ürünlerinde de etkisini hissettirdi. Son olarak gıda sektöründeki bu zam ekmek fiyatlarına da yansıdı. Döviz kurundaki fiyat farklılığı ile yükselen ekmek fiyatları Eylül ayı itibariyle yeniden zamlanıyor. Peki vatandaşı neler bekliyor? İşte güncel ekmek fiyatları…

1 yıl önce Ekonomi

İslam Memiş, Türkiye'de yatırım alanındaki değerli görüşleriyle tanınan önemli bir analist. Memiş son yazısında pek çok kişinin dikkatini çeken önemli açıklamalar yaptı.