1 yıl önce Ekonomi

Garanti BBVA Bankası Açıklama Yaptı! Pazartesi ve Cuma Arasında Nakit Ödemeler 50 Bin TL Olarak Vatandaşlara Ödenecek!

1 yıl önce Güncel

Akrep burcu ve yükselen akrep burcu 3 Eylül 2023 tarihinde gün içerisinde görüş farklılıklarının güçlü bir biçimde ortaya çıktığını görebilir ve yeni durumlar keşfedebilir.

1 yıl önce Güncel

Terazi burcu ve yükselen terazi burcu 3 Eylül 2023 tarihinde tamamlanmamış bir konuyu analiz etme eğiliminde olabilir ya da geçmiş ile ilgili bir mesele onların karşısına çıkabilir.

1 yıl önce Güncel

Başak burcu ve yükselen başak burcu 3 Eylül 2023 tarihinde yeni günün kendilerini pek çok açıdan iyileştirmeye çalıştığını görecektir.

1 yıl önce Güncel

Aslan burcu ve yükselen aslan burcu 3 Eylül 2023 tarihinde bir süre boyunca kalplerine karşı temkinli davranacak ve ilişki hayatları ile ilgili dikkatli adımlar atacaktır.

1 yıl önce Güncel

Yengeç burcu ve yükselen yengeç burcu 3 Eylül 2023 tarihinde konfor alanları ile ilgili bir problem ile karşı karşıya gelebilir.

1 yıl önce Güncel

İkizler burcu ve yükselen ikizler burcu 3 Eylül 2023 tarihinde bazı açılardan kafalarının karışıklığını hissedebilir. Onlar için değişiklikler yoldadır ve bu değişiklikler burç sahipleri için olumlu anlamda görülecektir.

1 yıl önce Güncel

Boğa burcu ve yükselen boğa burcu 3 Eylül 2023 tarihinde bugün itibarıyla hissettikleri ile ilgili daha net bir biçimde hareket etmeye başlayacaktır.

1 yıl önce Güncel

Koç burcu ve yükselen koç burcu 3 Eylül 2023 tarihinde kişisel finans konular, yaratıcı projeler, aşk ilişkileri ve çocukları çevreleyen konular ile ilgilenecektir.

1 yıl önce Ekonomi

SON DAKİKA: PTT Şubelerinde Kuyruk Olacak! TC Kimlik İle Giden En Az 10 Bin, En Fazla 100 Bin TL Ödeme Alabilecek Duruma Geldi... Kampanya detayları...