1 yıl önce Ekonomi

Altın yeni haftaya nasıl başladı? Hafta sonu tatili sonrası ilk veriler ne yönde? Yatırımcıların merakla takip ettiği veriler ve güncel altın fiyatları haberimizde.

1 yıl önce Ekonomi

Geçtiğimiz hafta brent petrolde başlayan yükseliş LPG fiyat listesini değiştirdi. Benzine peş peşe uygulanan indirimin ardından LPG zam haberi verildi. Yeni haftayla birlikte benzin, motorin ve LPG’de indirim ya da zam uygulanacak mı? 4 Eylül Pazartesi günü güncel akaryakıt fiyatları haberimizde…

1 yıl önce Ekonomi

Altın ve döviz yatırımcısının gözü kulağı piyasalarda. Haftanın ilk iş gününce piyasaların açılışı ilke dolar ve euroda son durum nasıl oldu? Fiyatlar arttı mı?

1 yıl önce Ekonomi

Finans uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarında önemli bir gelişme olacağını açıkladı ve altın almak ya da borçlarını yönetmek isteyenler için önemli bilgiler sundu.

1 yıl önce Ekonomi

İlk evini alacaklarla ilgili yapılan yasal düzenlemeler sonunda netleşti. 1 milyon TL'ye kadar konut kredisi alabilme fırsatı sunulacak. Vatandaşlar için o yasa Ekim ayında yürürlüğe girecek. Ekim ayı itibariyle 15 yıl vadeli 1.20 faizli konut kredisi başvuruları yapılabilecek. 1 milyon TL'lik konut kredisi kampanyasının tüm şartları haberimizde…

1 yıl önce Ekonomi

Memur ve memur emeklisi için açıklanan 2024 ve 2025 zam kararı sonrası gözler emekliye çevrildi. Milyonlarca emeklinin eli kulağında beklediği o haber sonunda geldi. Hiç kimsenin beklemediği enflasyon üzerinde zam uygulaması gündeme damga vurdu. Yeni dönemde emekliyi neler bekliyor? İşte merak edilen o detaylar…

1 yıl önce Ekonomi

Hayalinizdeki evi güvence altına almak için Ziraat Bankası'nın çok avantajlı konut kredisi fırsatlarını kaçırmayın. Haberimizde bu önemli kredi için tüm detayları sunacağız.

1 yıl önce Ekonomi

Halkbank’tan ikinci el araç kredilerinde çok önemli bir fırsat başlattı. Yeni faiz oranı ile hemen tanışın ve yeni aracınıza uygun kredi oranları ile hemen kavuşun. İşte detaylar.

1 yıl önce Ekonomi

“En uygun bireysel krediyi hangi banka veriyor?” sorusu son günlerin en popüler soruları arasında oldu. Bu soruya cevap arayanlar için Finansbank mükemmel bir fırsat sunuyor. İşte detaylar.

1 yıl önce Ekonomi

TC Kimlik Numarası Son Rakamlarına Göre 80000 TL Ödeme Olacak! Pazartesi Günü Başlıyor: 7 Gün 24 Saat Başvuru Yapın!