1 yıl önce Ekonomi

Vatandaşlar finansal destek ararken faiz oranlarını artıran bankalar karşından şaşırmış durumda. Piyasada en uygun faiz oranları ile bireysel kredi verecek banka aranırken Ziraat Bankası yeni kredisini açıkladı. İşte detaylar.

1 yıl önce Ekonomi

Hakem Kurulu tarafından verilen karar doğrultusunda memur maaş zammı belli oldu. Gözler emekliye çevrildi. Merkez Bankası yıl sonu enflasyon tahminini açıklandı. Paylaşılan rapordaki rakamlar dikkate alındığında yeni yıl zammı emekli maaş oranı belli oldu. Ocak ayı itibariyle memur ve emekliyi neler bekliyor? İşte merak edilen o detaylar…

1 yıl önce Ekonomi

Acil nakit ihtiyacını karşılamak için bankanın sunduğu finansal ürünleri değerlendirmek isteyenler beklemedikleri o cevapla karşılaşabiliyor. Kredi kartı borcu birikenler, zamanında düzenli ödeme yapmayanlar, sicili bozuk olanlar, yaptıkları tüm kredi başvurularından ret cevabı alanlar için bilinmesi gereken işte o detaylar…

1 yıl önce Güncel

Oğlak burcu ve yükselen oğlak burcu 2 Eylül 2023 tarihinde büyük planlarını küçük bir darbenin vurulduğunu görebilir ve bu durum onlarda bir miktar gerginliğin yaşanmasına sebep olabilir.

1 yıl önce Güncel

Yay burcu ve yükselen yay burcu 2 Eylül 2023 tarihinde kişiliklerinin her zamankinden farklı ışıldadığını görecektir. Diğer taraftan onlar diğer insanlar sebebiyle yaşanan bazı problemleri de tecrübe edebilir.

1 yıl önce Güncel

Akrep burcu ve yükselen akrep burcu 2 Eylül 2023 tarihinde günlük işlerinin ve yardımcı olma arzularının öne çıktığını hissedecektir.

1 yıl önce Güncel

Terazi burcu ve yükselen terazi burcu 2 Eylül 2023 tarihinde hayatlarında bağımlılık arama ve denge konuları ile ilgilenecektir.

1 yıl önce Güncel

Başak burcu ve yükselen başak burcu 2 Eylül 2023 tarihinde diğer günlere göre daha dikkatli bir davranış biçimi benimseyecektir.

1 yıl önce Ekonomi

Yapı Kredi Bankası'ndan Uygun Faizlerle Kredi Fırsatı! 4 Gün Süresince Başvurunuzu Yapın

1 yıl önce Ekonomi

Yeni Emeklilik Düzenlemesi ile Erken Emeklilik Hakkı Geliyor